PKK ve FETÖ üyelerinin Kılıçdaroğlu'nu desteklemek için sahalarda göründüğüne dikkat çeken Erdoğan, bu kişilerin 14 Mayıs'ta siyasi mevta olacağına vurgu yaptı.

Erdoğan, LGBT'ciliği savunan CHP ve HDP'ye karşı aile kurumunu koruyacaklarını söyledi. Ev hanımlarına emeklilik hakkı getirileceğini ifade eden Erdoğan, en az bir bireyi çalışmayan aile bırakmayacaklarını dile getirdi.

Kamuoyunda tartışılan Kemal Kılıçdaroğlu'nun '300 milyar dolar buldum, ülkeye getireceğim' açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, bunun Londra'nın tefecilerinin işi olduğunu belirterek 'Londra'nın tefecileri bu kadar aptal mı ya?' dedi.

Erdoğan, Deprem bölgesinde bir yıl içinde 319 bin konut yapacaklarını ve toplamda ise yaptıkları konut sayısının 650 bini bulacağını söyledi.

Ayrıca, kırtasiye esnafının PKK tarafından tehdit edilmesine de değinen Erdoğan, "Kırtasiyecileri tehdit etmek PKK'nın ne işi olur?" diye sordu.

Erdoğan, Türkiye'nin asırlık eksikliklerinin tamamlandığına dikkat çekerek, güzel hizmetleri yaptıklarını ve hayal satmadıklarını dile getirdi. Son olarak, 14 Mayıs'ta Denizli'den rekor bir destek isteyen Erdoğan, tüm milletvekillerini AKP'den çıkarmaya hazır olunması çağrısında bulundu.