İnternetin fenomen isimlerinden Danla Bilic, son dönemde aşk hayatıyla sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Bilic'in rapçi Çakal ile yaşadığı aşkın ardından geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ayrılık dedikoduları, bugün Danla Bilic'in yaptığı çarpıcı bir paylaşım ile doğrulandı. Çifitn ayrılık sebebinin ihanet olup olmadığı ise takipçileri tarafından merak ediliyor.

Selin Yağcıoğlu ve Allan Hakko Çeşme’de Tatilde Selin Yağcıoğlu ve Allan Hakko Çeşme’de Tatilde

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Danla Bilic, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Çakal'ı takipten çıkarmasıyla birlikte ayrılık haberleri hızla yayıldı. Özellikle Danla Bilic'in yakın arkadaşı Cemal Can Canseven'in, bir davette yaptığı açıklamalarla ayrılık iddialarını güçlendirmesi, hayranları arasında merak uyandırmıştı. 

Danla Bilic ve Çakal Ayrılığı Fenomenin Çarpıcı Paylaşımıyla Doğrulandı!

Bugün ise Danla Bilic, Instagram hesabından yaptığı çarpıcı bir paylaşımla ayrılığı adeta doğrularcasına konuştu. İlk paylaşımında, "Bu erilliği çok özleyeceğim" notuyla birlikte eski günlerden bir fotoğrafını paylaşan Bilic, ayrılıkla ilgili duygularını takipçileriyle paylaştı.

Sonraki paylaşımında ise kolları tüylü kokoş kıyafetiyle kadehi tuttuğu bir fotoğrafını paylaşan Danla Bilic, "Ve o da bu dişilliği" notunu düşerek ayrılık iddialarını resmi bir şekilde doğruladı.

Danla Bilic'in hızlı aşklarıyla bilinen bir isim olduğunu belirtmek gerek. Fenomen, özel hayatındaki ilişkileriyle sıkça gündeme gelirken, bu seferki ayrılık da büyük bir merak uyandırdı. Danla Bilic'in kişisel hayatına dair detayları sürekli olarak inceleyen büyük hayran kitlesi, sosyal medyada ve magazin dünyasında yaşanan bu ayrılığı yakından takip ediyor.

Danla Bilic ve Çakal çiftinin ayrılığı, sadece aşk hayatlarına dair değil, aynı zamanda sosyal medya fenomeninin günlük yaşamına dair de birçok detayın merakla beklenmesine neden oldu.

Bu son gelişmeler, Danla Bilic'in hayranları arasında büyük bir heyecan yaratırken, sosyal medyada da hızla trend topic haline geldi. İlerleyen günlerde çiftin ayrılığına dair yeni gelişmelerin ne şekilde evrileceği ise merak konusu olmaya devam edecek.

Editör: Haber Merkezi