Sosyal Medya Yıkılıyor! Eşini Bir Başkasıyla Yakalayınca Sinir Krizi Geçirdi Sosyal Medya Yıkılıyor! Eşini Bir Başkasıyla Yakalayınca Sinir Krizi Geçirdi

Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleşen olayda, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yunus Yılmaz, bir eski kız öğrenci tarafından odasında bıçaklanarak yaralandı.

Dekan Yardımcısını Makam Odasında Bıçaklayan Genç Kızın İlk İfadesi: Bana Sürekli '...' Diyordu

Olayın ardından gözaltına alınan genç kız, ilk ifadesinde Yılmaz'ın sürekli olarak kendisine "geri zekalı" dediğini ve bu nedenle disiplin cezası aldığını belirtti. Psikolojisinin bozulduğunu iddia eden genç kız, saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Olay, Diyarbakır'da bulunan Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde meydana geldi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yunus Yılmaz, odasında eski bir kız öğrenci olan B.Y. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralanan Yılmaz, tedavi edilerek taburcu edilirken, saldırgan genç kız gözaltına alındı. B.Y., ifadesinde Yılmaz'ın kendisine sürekli olarak "geri zekalı" dediğini ve bu nedenle arkadaşlarının da kendisine aynı şekilde hitap etmeye başladığını söyledi.

Saldırı, üniversite binasında yaşanan bir olay olarak gerçekleşti ve Dekan Yardımcısı Yılmaz başından yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan Yılmaz'ın tedavisi yapıldı. B.Y. ise üniversitenin güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

B.Y.'nin verdiği ifadeye göre, saldırının nedeni Yılmaz'ın sürekli olarak kendisine "geri zekalı" demesi oldu. Bu durumun arkadaşları tarafından da benimsendiğini ve sonuç olarak kendisinin disiplin cezası aldığını belirten genç kız, psikolojisinin bozulduğunu ve bu sebeple bıçaklama eylemini gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi. B.Y.'nin emniyetteki işlemleri devam ederken, Yılmaz tedavisinin ardından taburcu edildi.Dekan Yardımcısını Makam Odasında Bıçaklayan Genç Kızın İlk İfadesi: Bana Sürekli '...' Diyordu

Bu üzücü olay, Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde yaşanan bir şiddet vakası olarak öne çıktı.