Denizli'nin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde meydana gelen korkunç olay, hastane bahçesindeki kafeteryada gerçekleşti. Saat 16.45 sularında, henüz kimlikleri belirlenemeyen iki saldırgan, ansızın silahlarını çekerek kafeteryaya ateş açtılar. Saldırı anında kafeteryada bulunanlar, panik içinde sağa sola kaçışırken, maalesef 7 kişi yaralandı.

Çok fazla yaralının olduğu olayda ölen var mı soruları sorulmaya başlanırken henüz bir ölüm haberi gelmediği bildirildi. 2 kişinin ağır yaralanması ise yaralıların yakınlarında paniğe sebep oldu. Olayın akıbeti araştırılmaya devam ediyor.

İstanbul Çatalca Sahili'nde Tehlike: Patlayıcı Yüklü Jetski Tespit Edildi İstanbul Çatalca Sahili'nde Tehlike: Patlayıcı Yüklü Jetski Tespit Edildi

2’si Ağır Olmak Üzere 7 Kişi Yaralandı

Hastane çalışanları ve hastaların bulunduğu acil servis girişindeki kafeterya, saldırganların hedefi haline geldi. Saldırı sonucu yaralanan 7 kişi, hemen hastanenin içindeki tedavi birimlerine alındı. Ancak, içlerinden 2 kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olayın duyulması üzerine, hızla harekete geçen polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak saldırganların peşine düştü. Ancak saldırganlar, kaçmayı başardılar. Şüphelilerin yakalanması için geniş kapsamlı bir arama ve takip çalışması başlatıldı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesinde gerçekleşen bu silahlı saldırı, bölgede büyük endişeye yol açtı. Hastane çalışanları, hastalar ve ziyaretçiler arasında korku ve endişe hakim oldu. Ancak, yetkililer olayın ardından güvenlik önlemlerini arttırdı ve hastane çevresindeki güvenliği sağlama konusunda çalışmalarını sıkılaştırdı.

Olayın detayları henüz netlik kazanmazken, soruşturma devam ediyor ve polis, saldırganların kimliklerini tespit etmek ve yakalamak için yoğun çaba sarf ediyor. Halk, benzer olayların tekrarlanmaması için yetkililerden daha güçlü önlemler almasını bekliyor.

Editör: Haber Merkezi