İmamoğlu, demokrasi, adalet, sevgi ve kardeşlik gibi değerlerin kazanacağına inandığını belirtti. Bu açıklamasıyla, olayın üzerinden geçen zaman diliminde bile umutlu olmanın ve birlikte hareket etmenin gerekliliğine dikkat çekti.

Saldırı sonrası tepkiler yükselirken, Dilek İmamoğlu'nun paylaşımı ise ülkemizin geleceği için umut verici bir mesaj olarak yorumlandı. Toplumsal birlik ve dayanışmanın önemini hatırlatan İmamoğlu, ülkemizde yaşayan herkesin birbirine destek olması gerektiğinin altını çizdi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Sivil Anayasa Çağrısı: "Makyaj Değil, Özde Değişim" Ahmet Davutoğlu'ndan Sivil Anayasa Çağrısı: "Makyaj Değil, Özde Değişim"

Sonuç olarak, Dilek İmamoğlu'nun açıklaması, ülkemizin demokratik değerleriyle uyumlu bir şekilde barış, sevgi ve kardeşlik mesajları içermesi nedeniyle takdir topladı. Bu tarz olayların ülkemizde yaşanmaması dileğiyle, toplumsal birliğimizin ve dayanışmamızın güçlenmesi adına herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiği önemle vurgulandı.