Avicii Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir? Avicii Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir?

Şanlı türküleriyle gönüllerde taht kuran Volkan Konak, son zamanlarda sert açıklamaları ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yönelik sert göndermesiyle gündemde sıkça yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Diyanet İşleri Başkanı'na yaptığı sert gönderme nedeniyle hakkında suç duyurusu başlatılan ünlü şarkıcı, son paylaşımıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Suç Duyurusu Konak’ın Kariyerini Bitirdi

Konak'ın sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımların ardından Diyanet İşleri Başkanlığı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı, Konak'ın sözlerinin "hakaret" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlarını oluşturduğunu belirterek cezai takibatın yapılması ve kamu davası açılması talebinde bulunmuştu.  

Volkan Konak'ın Yeni Paylaşımı: "Herkes Haddini Bilecek"

Ünlü şarkıcı, bu suç duyurusundan sonra sosyal medya hesaplarından yaptığı yeni bir paylaşımla "Herkes haddini bilecek" ifadelerini kullanarak takipçilerine seslendi. Ancak, paylaşımlarının yorumlarını kapatması, konunun daha fazla büyümemesi için bir adım olarak yorumlandı.

Konak'ın Instagram hesabından yapılan yeni bir açıklamada, siyasi partilerin tarikat veya tek adam sistemine benzer bir yapıya sahip olduğunu ve siyasetin, zenginleşme alanı haline geldiğini belirttiği dikkat çekti. "Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin. Ben yokum." şeklindeki ifadeleri ise şarkıcının müzik kariyerini bırakma ihtimalini akıllara getirdi.

Volkan Konak'ın bu sözleri, sosyal medyada ve medya organlarında geniş yankı uyandırdı. Konuyla ilgili olarak kamuoyu, şarkıcının geleceği hakkında merak içinde beklemeye başladı. Öte yandan, sosyal medyada ve gelen tepkilerin ardından Konak'ın bundan sonraki adımları ve müzik kariyeri nasıl bir döneme girecek, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi