Reunited Worlds 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle (Ücretsiz HD) Reunited Worlds 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle (Ücretsiz HD)

Dünyanın öncü oyun markası Level Infinite, Türkiye'nin oyun sahnesine damgasını vuracak bir MOBA deneyimiyle geliyor. TiMi Studio Group işbirliğiyle geliştirilen Honor of Kings, Çin ve Brezilya'daki başarılarından sonra Türkiye'deki mobil oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. 

Mobil Oyun Büyük Ödüllerle Geliyor!

Türkiye'de bugün başlatılan geniş kapsamlı ön kayıt programı, oyunculara resmi çıkış tarihinden önce unutulmaz ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Katılımcıların heyecanla beklediği özel ödüller arasında, oyuncuların favorisi olan Ying karakteri, özel Kızıl Püskül kostümü, 500 Elmas, 2000 Arcana Parçası ve 5000 oyun içi para bulunuyor.

Sınırlı bir süre için tüm kahramanların ücretsiz deneme sürümü, oyuncuları Honor of Kings'in eşsiz kahraman tasarımı ve dengeli oyun sistemiyle tanıştırmak için sunulacak. Oyun, mobil eğlence dünyasında çığır açan bir deneyim sunma hedefiyle Türkiye'ye adım atıyor.

2015 yılında ilk kez karşımıza çıkan Honor of Kings, Çin'de kült bir fenomen haline gelerek 200 milyon kayıtlı kullanıcı ve 100 milyon günlük aktif oyuncu sayısına ulaştı. Çin ve Brezilya'daki muazzam başarılarının ardından, şimdi sıra Türkiye'deki oyun severlerle buluşmaya geldi.

Brezilya'da En İyi Google Play 2023 oyunu Kullanıcıların Seçimi Ödülü'nü kazanarak adını duyuran Honor of Kings, Türkiye lansmanı ile birlikte heyecan ve aksiyon dolu bir mobil oyun deneyimi vadederken, oyuncuları ödüllerle dolu bir serüvene davet ediyor.

Sekiz yıllık tecrübesiyle Honor of Kings, MOBA severlere adil, eğlenceli ve benzersiz bir takım savaşı deneyimi sunma konusundaki kararlılığını sürdürerek, Türkiye'deki oyunculara bir oyun ötesi deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Editör: Haber Merkezi