Düzce Valiliği başkanlığında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün koordinasyonuyla Düzce'nin tanıtım standında, Düzce Belediyesi, Düzce İl Özel İdaresi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası gibi ilgili kurum ve kuruluşlar iş birliği yaparak yer aldı. Bu önemli etkinlikte Düzce Üniversitesi de standını bölümleri eğitim-öğretim faaliyetleri, bilimsel amaçları, başarıları ve katma değerli yerel kalkınma çalışmalarını yürüttükleri ile paylaştı.

Düzce Üniversitesi'nin tescilli markaları ve Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM) ürünleri ile birlikte tanıtıldığı fuar, Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir ve Rektör Danışmanı Doç. Cengiz Tuncer tarafından da ziyaret edildi. Rektör Sözbir, diğer kurum ve koleksiyon stantlarını da gezip 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın tanıtım gösterisininna ve turizm sektörü konserlerini gösterimi ifade ederek organizasyonun televizyonunda geçenlere teşekkür etti.

Dünyanın dört bir yanında turizm, tatil ve seyahat işletmeleri, ziyaretçileri ve sektör profesyonellerini bir araya getiren EMITT fuarı, iş birliği imkanı sunarak Düzce Üniversitesi'ne de tanıtım fırsatı sundu. Fuar, 15 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek.