Dyson, teknoloji ve yenilikte çıtayı bir kez daha yükseltiyor. Son lansmanlarıyla adından söz ettiren şirket, saç kurutma deneyimini kökten değiştirecek Supersonic Nural modelini tanıttı. Saç kurutma makinelerini akıllı hale getiren bu yenilikçi ürün, akıllı sensörlerle donatılmış olmasıyla dikkat çekiyor. Eylül 2024’te Türkiye’de de piyasaya sürülecek olan Dyson Supersonic Nural, saç derisini koruma modu ile öne çıkıyor.

Teknolojik Özelliklerle Donatılmış Üstün Bir Deneyim

Dyson Supersonic Nural, saç kurutma deneyimini bir üst seviyeye taşıyan bir dizi özellikle donatılmış durumda. Nural şekillendirme teknolojisi, akıllı sensörleri kullanarak başa yaklaştıkça otomatik olarak ısıyı ve hava akımını azaltıyor. Böylece saç derisini koruyarak, daha sağlıklı bir kurutma deneyimi sunuyor. Ayrıca, zaman ayarlı hareket sensörü sayesinde, makine ile saç arasındaki mesafe sürekli olarak ölçülüyor ve optimum sıcaklık sağlanıyor.

Saç Derisini Koruma Modu ve Renk Değişen Kapsül Aydınlatması

Supersonic Nural'ın en dikkat çekici özelliklerinden biri, saç derisini koruma modu ve renk değişen kapsül aydınlatması. Saç derisi koruma modunda, cihaz başa yaklaştıkça ısı otomatik olarak düşürülüyor ve kapsül aydınlatması renk değiştirerek kullanıcıya bilgi veriyor. Bu özellik, saç derisinin konforunu ve kurutma hızını arttırıyor.

İvme Ölçer Teknolojisi ile Otomatik Duraklatma

Dyson Supersonic Nural, saç şekillendirme işlemleri sırasında kullanıcıya ekstra konfor sağlayan bir özelliğe daha sahip: otomatik duraklatma. Cihaz, hareketi algılayan bir ivme ölçere sahip olarak tasarlanmıştır. Bu sayede, cihazın yere bırakılması durumunda ısıtıcı otomatik olarak devre dışı bırakılır, hava akışı ve gürültü azaltılır.

Valorant A Critical Error Has Occurred And The Process Must Be Terminated Çözümü (2024) Valorant A Critical Error Has Occurred And The Process Must Be Terminated Çözümü (2024)

Çeşitli Saç Tiplerine Uygun Manyetik Aparatlar

Dyson Supersonic Nural, farklı saç tiplerine uygun olarak tasarlanmış çeşitli manyetik aparatlarla birlikte gelir. Özellikle dalgalı ve kıvırcık saçlar için tasarlanmış olan difüzör başlık, saçların daha iyi şekillendirilmesine olanak tanır. Dome modunda saçları pürüzsüzleştirirken, difüz modunda hacimli bukleler ve dalgalar elde etmeyi sağlar.

Fiyat ve Erişilebilirlik Belirlendi mi

Dyson Supersonic Nural, 749 Avustralya doları perakende satış fiyatıyla online olarak sadece Dyson sahiplerine sunulacak. Ancak, 11 Nisan Perşembe gününden itibaren herkes ürüne Dyson online mağazasından ve Dyson mağazalarından erişebilecek. Türkiye'de ise Eylül 2024 itibariyle 5 başlıkla birlikte satışa sunulacak olan ürünün fiyatı henüz belirlenmiş değil.

Editör: Haber Merkezi