BALIKESİR MİTİNGİNDE İMAMOĞLU'NDAN YEREL SEÇİMLER HAKKINDA MESAJ

 Kendisinin de yerel yönetimlerdeki başarısıyla tanındığını belirten İmamoğlu, Millet İttifakı'nın iktidar olması halinde Türkiye'nin zenginliğinden tüm vatandaşların eşit şekilde faydalanacağını vurguladı.

İKTİDAR DEĞİŞİMİYLE BİRLİKTE DEMOKRASİYE DÖNÜLECEK

İmamoğlu konuşmasında, iktidarın değişmesiyle birlikte Türkiye'de demokrasiye dönüş yapılacağını ve yargının bağımsızlığının yok edildiği bu sürecin sona ereceğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türkiye'de yarattığı olumsuzlukları hatırlatan İmamoğlu, Millet İttifakı'nın bu sorunları ortak akıl ve vicdanla çözeceğini belirtti. Ayrımcılık yapan, devleti parti devletine dönüştüren, devlet bürokrasisini siyasetin tahakkümü altına alan anlayışı sona erdireceklerini ifade etti.

OYLARIN BÖLÜNMEMESİ İÇİN ÇAĞRI

Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak için oyların bölünmemesi gerektiğine vurgu yaptı. "Biz oyumuzu bölmeyeceğiz" diyen İmamoğlu, yerel seçimlerin parti seçimi değil, toplumun geleceğiyle ilgili bir karar olduğunu dile getirdi.

Millet İttifakı'nın Balıkesir mitinginde yaptığı konuşmayla Ekrem İmamoğlu, toplumun tüm kesimlerinin eşit şekilde faydalanacağı bir yönetim vaat etti. Yerel seçimler öncesinde ülkenin geldiği noktayı hatırlatan İmamoğlu, iktidarın değişmesi halinde demokratikleşme ve adaletin sağlanması için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, oyların bölünmemesi gerektiğini vurgulayarak Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak için birlikte hareket edilmesi çağrısında bulundu.