Eskiden fotoğrafları düzenlemek gerçek bir güçlüktü. Bunu manuel olarak yapmak için çok zaman harcamak gerekiyordu. Ancak yapay zeka sayesinde işler değişti. Artık sadece birkaç tıklamayla harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Bunu yapabileceğiniz en iyi yapay zeka uygulamalarına yakından bakalım...

En İyi Yapay Zeka Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları 2

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop, fotoğraf düzenleme dünyasında gelişmiş özellikler ve araçlarla dolu bir merkezdir. Profesyonel fotoğrafçılar ve tasarımcılar için en iyi seçim olan Photoshop ile nesneleri sorunsuz bir şekilde silebilir, fotoğraflarda hassas ayarlamalar yapabilir ve hatta yapay zeka destekli araçları kullanarak sanat eserleri yaratabilirsiniz. Mac veya Windows kullanıyor olmanızın bir önemi yok, Photoshop tonlarca ön ayar ve eklentiyle her şeye uyumludur.

Windows 11 Dosya Gezgini Yenileniyor! İşte Yeni Özellikler Windows 11 Dosya Gezgini Yenileniyor! İşte Yeni Özellikler

Canva

Canva, kullanımı kolay arayüzü ve çok sayıda tasarım aracıyla Adobe Photoshop kadar yoğun olmasa da basit ve etkileyicidir. Canva fotoğraf geliştiricisi, yalnızca birkaç tıklamayla görüntü kalitesini zahmetsizce artırır. İster iOS, Android kullanıyor olun, ister bir web tarayıcısı kullanıyor olun, Canva her yerde sorunsuz bir düzenleme deneyimi sunar. Sayısız şablon, çıkartmayla Canva, zorlu bir öğrenme eğrisi olmadan yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanıza olanak tanır.

Lensa

Lensa, basit ama güçlü AI fotoğraf düzenleme isteyenler için biçilmiş kaftan. Kullanıcı dostu arayüzü ve yapay zeka özellikleri, onu yeni başlayanlar ve sıradan fotoğrafçılar arasında popüler kılıyor. Akıllı nesne kaldırma teknolojisi sayesinde fotoğraflardan istenmeyen nesneleri kaldıran Lensa, ayrıca görüntü kalitesinden ödün vermeden sorunsuz düzenleme sağlayan yapısıyla iOS ve Android cihazlarda çok az bilgi gerektirerek düzenlemeyi basit hale getiriyor.

Luminar Neo

Bir dizi gelişmiş özellik sunarak yapay zeka destekli düzenlemeyi bir sonraki seviyeye taşıyan Luminar Neo, gökyüzü değiştirme ve nesne kaldırma özellikleri sayasinde donuk fotoğrafları başyapıtlara dönüştürmenize olanak tanır.

Pixlr

Kapsamlı ancak kullanımı kolay bir düzenleme çözümü istiyorsanız Pixlr doğru seçim. Pixlr, tüm beceri düzeyleri için size çok yönlü ve kolay bir AI fotoğraf düzenleme deneyimi sunar. Kullanıcı dostu arayüzü ve geniş özellik yelpazesi ile Pixlr, bütün platform ve işletim sistemlerinde gelişmiş yapay zekayı kullanarak fotoğraflardan istenmeyen nesneleri kaldırma konusunda oldukça popülerdir.

Editör: Şahsüver ÇITIR