Malatya'da Acı Kaza: 11 Yaşındaki Çocuk Direksiyon Başında, 2 Ölü 2 Yaralı Malatya'da Acı Kaza: 11 Yaşındaki Çocuk Direksiyon Başında, 2 Ölü 2 Yaralı

Adana'da yaşanan korkunç bir aile içi şiddet olayı, bir kişinin ölümüyle sonuçlandı. Yüreğir ilçesinde, 28 Nisan'da gerçekleşen olayda Ali Yeşilbudak, eniştesi Samet Gençdal ile aralarında çıkan tartışma sonucu onu tabancayla vurdu. Gençdal, aldığı bacak yarasına rağmen hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eniştesini Vuran Adam 39 Gün Sonra Yakalandı!1

Aile İçi Şiddetin Korkunç Sonu: Enişte Cinayeti

Ali Yeşilbudak ve Samet Gençdal arasındaki tartışma, Yeşilbudak'ın kız kardeşine yönelik kötü muamele iddiaları üzerine başladı. Yeşilbudak, konuşmak amacıyla buluştuğu eniştesiyle aralarında kız kardeşinin davranışları nedeniyle gerginlik yaşandığını, tartışmanın kavgaya ve sonrasında cinayete dönüştüğünü ifade etti.

Olaydan sonra 39 gün boyunca firarda olan Ali Yeşilbudak, Adana'nın Sarıçam ilçesinde bir apartman dairesinde saklanırken polis ekiplerince yapılan baskınla yakalandı. Gözaltına alınan Yeşilbudak, emniyetteki ifadesinde öldürme niyeti olmadığını, sadece kardeşine yapılan kötü muamelenin hesabını sormak istediğini belirtti. Ancak, tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Gençdal'ı vurduğunu itiraf etti.

Yeşilbudak, yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Editör: Şahsüver ÇITIR