Bu hafta Epic Game Store ’da hesabı olan kişilerin ücretsiz olarak indirip oynayabilecekleri oyunun ismi Chivalry 2 dir. Oyunun farklı paketleri mevcut. Epic ’de sunulan ücretsiz paketin, Steam fiyatı 13 dolar civarında. Bu nedenle oyunculara bu fırsatı kaçırmamalarını ve bu oyunu mutlaka denemelerini öneririz. Eminiz oyun size farklı bir deneyim yaşatacaktır.

Orta Çağ Savaşları Seviyorsanız Bu Oyun Tam Sizlik 

Epic Games 2024 Nisan Bedava Oyunlar Listesi

Windows 11 Dosya Gezgini Yenileniyor! İşte Yeni Özellikler Windows 11 Dosya Gezgini Yenileniyor! İşte Yeni Özellikler

Torn Banner Studios tarafından geliştirilmiş olan Chivalry 2, orta çağ zamanında geçen çok oyunculu bir aksiyon oyunudur. Oyuncular farklı senaryolar dahilinde birbirileriyle savaşarak kazanan taraf olmaya çalışırlar.

Bu şekilde söylediğimizde tabii ki oyun bir Counter Strike ya da Valorant gibi tınlayabilir ama sunduğu deneyimin çok farklı olduğunu söylememiz gerekir. Çünkü bu oyunda düşmanı hedef alabileceğiniz güçlü silahlar yok. Uzaktan nişan alabileceğiniz silah olarak sadece yay ve arbalet var. Ve kullanımı oldukça gerçekçi olduğu için çoğu kullanıcı bu silahlar yerine yakın dövüş silahlarını tercih ediyor.

Oyunda kılıçlar, baltalar, mızraklar gibi oldukça farklı yakın dövüş silahları var. Bu silahların kullanımı gerçekçi yapıldığı için kullanmasını öğrenmek biraz zaman alabiliyor. Ama kullanmayı öğrenmekte bu silahlarla savaşarak ilerlemekte oldukça eğlenceli.

Oyunu isterseniz arkadaşlarınızla beraber isterseniz de başka oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Şahsen söylememiz gerekirse arkadaşlarla oynamak çok daha zevkli çünkü arkadaşlarınızla konuşarak taktik kurmak ve planlı olarak ilerlemek oyunun keyfini daha da artırıyor.

Çok uzun süreler sıkılmadan oynayabileceğiniz ve yıllar önce çıkmasına rağmen hala binlerce oyuncusu bulunan oyunu, rekabetçi oyunları seven herkese öneririz. Grafikleri çok yüksek olmasa da bir süre sonra kendinizi orta çağ temasının içinde kaybedeceğinizden ve zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınızdan eminiz.

6 Haziran’a kadar ücretsiz olacak oyun bu tarihten sonra yeniden ücretli olarak satılacak. Bu deneyimden mahrum kalmamak için elinizi çabuk tutmanızı öneririz.

Editör: Şahsüver ÇITIR