Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik aday belirleme sürecinde CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından alınan karar doğrultusunda Beşikçioğlu, Etimesgut'ta belediye başkanlığı için yarışacak. Önce adayın meclise sunulması ardından ise Beşikçioğlu’nun açıklaması bekleniyor. Beşikçioğlu henüz resmi bir açıklama yapmadı.Takipçileri ve hayranları sosyal hesaplarından bir açıklama beklerken ünlü oyuncu sessizliğini koruyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Adayı Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 tarihinde doğdu. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı ve mezuniyetini İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nde gerçekleştirdi. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na başlayan Beşikçioğlu, 1993 yılında mezun olarak Devlet Tiyatroları'nda oyunculuk kariyerine adım attı. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev yapan Beşikçioğlu, birçok önemli filmde ve tiyatro oyununda rol aldı.

Ünlü oyuncu, Hayat Var, Eve Giden Yol, Barda gibi tanınmış filmlerde performans sergilemiştir. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görevine devam eden Beşikçioğlu, Ayşe Kulin'in aynı adlı romanından uyarlanan Vali dizisinde 2006-2008 yılları arasında Vali Recep Yazıcıoğlu karakterini canlandırmıştır. 

Bahçeli'nin Listesi Meclis'i Karıştırdı: Fişleme ve Tehdit İddiaları! Bahçeli'nin Listesi Meclis'i Karıştırdı: Fişleme ve Tehdit İddiaları!

Erdal Beşikçioğlu’nun Adaylığı Meclise Sunulacak

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı, CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından alınan kararın ardından Parti Meclisi'ne sunulacak. Parti Meclisi'nin toplantısı saat 19.00'da gerçekleştirilecek

Editör: Haber Merkezi