CHP'nin Etimesgut Belediye Başkanlığı için adaylığını sürdüren oyuncu Erdal Beşikçioğlu, yaptığı açıklamalarda genç kuşağın sistematik olarak yok edilmesinden rahatsızlık duyduğunu dile getirdi. Beşikçioğlu, 20 yaşındaki bir genç için İmam Hatip'ten mezun olmanın büyük bir travma olduğunu belirterek, asıl derdinin genç nesiller olduğunu ifade etti.

Beşikçioğlu’ndan Mansur Yavaş’a: ‘’İkimiz de Angaralıyız’’

Erdal Beşikçioğlu, CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen isim olmasıyla ilgili yapılan spekülasyonlara da cevap verdi. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylığına sıcak bakmadığı iddialarına karşılık veren Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ın kendisi için çok değerli bir isim olduğunu ve aralarında hiçbir sıkıntının olmadığını belirtti. Beşikçioğlu, Mansur Yavaş’ın da ‘Angaralı’ olduğunu vurgulayarak herhangi bir sorunun olmadığını söyledi.

Adaylık sürecinde teklifin telefonla geldiğini belirten Beşikçioğlu, CHP'nin genç bir ekip olduğunu ve bu ekiple birlikte Etimesgut'u daha iyi bir yere getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Beşikçioğlu, özellikle genç kuşağın yakalanması ve onların kazanılması ile Ankara'nın yeniden parlamasının mümkün olabileceğini ifade etti. 

CHP, Somali Görevine Karşı Çıktı: "Can Güvenliği Sorunu Var" CHP, Somali Görevine Karşı Çıktı: "Can Güvenliği Sorunu Var"

Mansur Yavaş’ın Restinin Altında Ne Var?

Mansur Yavaş'ın sosyal belediyecilik anlayışını örnek alarak, bu anlayışın tüm Türkiye'ye örnek gösterdiğini ve Ankara'da agresif bir rüzgar estireceklerini söyledi. Beşikçioğlu, Etimesgut'ta yazacakları senaryo ile gelecekte büyük bir keyif alacaklarını ve başarıyı birlikte elde edeceklerini dile getirdi.

Mansur Yavaş’ın kendisini adaylıkta görmek istemediği haberlerine karşılık aralarında bir sorun olmadığını dile getiren Erdal Beşikçioğlu hemşehirlisinin de amacının kendi amacı ile aynı olduğunu dile getirdi. Mansur Yavaş’ın rest çekmesi ile ilgili iddialar tazeliğini korurken, Erdal Beşikçioğlu’nun açıklamalarından sonra Yavaş’tan da bir açıklama beklenmeye başlandı. Mansur Yavaş’ın Beşikçioğlu’nu neden adaylıkta görmek istemediğini açıklamasından sonra CHP belediye başkanlık seçimleri için büyük bir belirsizliğin ortadan kalktığı da görülecektir.

Editör: Haber Merkezi