Türkiye-Meksika İlişkilerinde Yeni Sayfa: Kurtulmuş Meksika'da! Türkiye-Meksika İlişkilerinde Yeni Sayfa: Kurtulmuş Meksika'da!

Erdoğan, bu tarihte Türkiye için zaferin gerçekleşeceğini belirterek, seccadeye ayakkabı ile basanların değil kıblesi Kabe olanların sevineceğini vurguladı. Erdoğan, Türkler kadar Kürtlerin de kazanacağı bir zafer olacağını ifade ederek, herkesin birlikte mutlu olacağı bir gün olacağına inandığını dile getirdi. 

ERZURUM'A VE MİLLETE DUYULAN SEVGİ

Erdoğan, Erzurum'u sadece seçim dönemlerinde hatırlayanlardan olmadıklarını vurgulayarak, şehrin kendileri için önemli bir yer olduğunu belirtti. Milletin ve şehrin geleceği için ihracat üretmeye devam ettiklerini söyleyen Erdoğan, Erzurum'a ve millete olan sevgilerinin her zaman taze olduğunu ifade etti. Ayrıca Erdoğan, Türkiye'nin artık IMF ile işi kalmadığını ve enerji bağımsızlığı için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

BAHARIN GETİRİCİLERİ OLARAK TÜRKİYE

Erdoğan, daha önce aday olmayacaklarını söyledikleri bir kişiyi bugün umut olarak pazarlayanların Türkiye'nin baharını getirenler olmadığını belirtti. Terörü ülkeden temizlediklerini hatırlatan Erdoğan, Karadeniz gazını nasıl Türkiye'ye getirdiklerini anlattıktan sonra Oltu rengi Togg'u yollara nasıl uğurladıklarını da anımsattı. Erdoğan, Allah'ın izniyle Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edeceklerine inandığını söyledi.

KOALİSYON SORUNLARI VE SEÇİMLER

Erdoğan ayrıca, masada bulunan siyasi partilerin birbirleriyle uyumsuz olduğunu ve her gün kavga ettiklerini ifade etti. Seçimlerle ilgili olarak, CHP'nin Erzurum mitingini güvenlik gerekçesiyle iptal ettiğini, İP'in sadece esnaf ziyareti yaparak yaklaşık 300 kişiyi topladığını, HDP'nin ise 1500 kişiyle miting yaptığını belirten Erdoğan, koalisyonun tüm pis işlerini İYİ Parti'ye verdiğini söyledi.