Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 22 Mart'ta kaybolan Şaban Ataş'ın cesedi, eski eşi Emine Karabulut'un itirafları doğrultusunda taşlarla örtülü halde bulundu. Karabulut, sevgilisinin cinayeti işlediğini ve cesedi nasıl gizlediklerini detaylarıyla anlattı.

Kaybolma ve Cinayet İtirafı

Şaban Ataş, 22 Mart'ta aniden ortadan kayboldu. Kaybolma vakası, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenirken, Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut cinayeti itiraf etti. Karabulut, cinayetin nasıl işlendiğini ve cesedin yerini programda açıkladı.

Eski Eşin İtirafıyla Ceset Bulundu, 5 Kişi Gözaltında1

Emine Karabulut'un itirafına göre, kahvaltı sırasında sevgilisi Burhanettin Öztürk ile Şaban Ataş arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı. Öztürk, Ataş'ı iple boğduktan sonra kafasına sopa ile vurdu. Karabulut, oğlu Murat, annesi Durkadın ve Öztürk cesedi bir yayla yoluna götürerek oraya attı. Daha sonra cesedin üstünü taşlarla örttüler.

Bodrum FK - Manisa FK Canlı Olarak İzle "SelçukSports ve Taraftarium 24" Bodrum FK - Manisa FK Canlı Olarak İzle "SelçukSports ve Taraftarium 24"

Eski Eşin İtirafıyla Ceset Bulundu, 5 Kişi Gözaltında2

Emine Karabulut'un itirafının ardından, kendisi, iki oğlu Mert ve Mustafa Ataş, annesi Durkadın Karabulut ve sevgilisi Burhanettin Öztürk gözaltına alındı. Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirtilen bölgede yaptıkları aramada Şaban Ataş'a ait cesedi buldu.

Editör: Genel Haber