İçişleri Bakanlığı'ndan Operasyon: Pervari'de 4 Terörist Öldürüldü İçişleri Bakanlığı'ndan Operasyon: Pervari'de 4 Terörist Öldürüldü

Düzce’de, Konuralp Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi'nde dün saat 18.00 sıralarında trajik bir olay yaşandı. Eski ev arkadaşları olan Seçil Başyurt (46) ve Özlem Alcan (35) arasında çıkan tartışma, ölümle sonuçlandı. Cezaevinde tanışan ve tahliye olduktan sonra bir süre aynı evde oturan iki kadın arasında zamanla husumet oluştu. Bu husumet, dün akşam saatlerinde tekrar alevlendi.

Evlerini ayırma kararı alan kadınlardan biri, aynı apartmandaki başka bir daireye taşındı. Ancak zaman zaman karşılaşan ikili, dün akşam saatlerinde yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından evine giden Seçil Başyurt, tabancasını alarak Özlem Alcan’a dört el ateş etti. Olay yerinden kaçan Başyurt, bir süre sonra polis merkezine giderek Özlem Alcan’ı vurduğunu itiraf etti. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Özlem Alcan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Seçil Başyurt, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, Özlem Alcan’ın sık sık kendisine hakaret ettiğini ve artık bu hakaretlere dayanamadığını söylediği öğrenildi. Başyurt, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının "Pişman mısınız?" sorusuna yanıt vermeyen Başyurt, savcılık ifadesi sonrası çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Şahsüver ÇITIR