ŞOK Market 20 Temmuz Aktüel Kataloğunda Yok Yok! ŞOK Market 20 Temmuz Aktüel Kataloğunda Yok Yok!

Köpekler, sadık dostlarımız ve cana yakın hayvanlarımızdır. Onların sağlıklı bir yaşam sürmeleri, enerjik ve mutlu olmaları için kaliteli beslenmeleri son derece önemlidir. Evinemama, bu özel dostlarımız için sunduğu kaliteli köpek mamalarında yepyeni bir yıl heyecanıyla kaçırılmayacak indirimler sunuyor. Sadece bu özel dönemde geçerli olan indirimlerle birlikte, her alışverişinize özel hediyeler de sizi bekliyor.

Cana Yakın Dostlarımız İçin Özel İndirimler

Evinemama'da yeni yılın coşkusunu köpeklerinizle paylaşmanın tam zamanı! Köpek mamalarında yapılan özel indirimlerle birlikte, sağlıklı ve lezzetli beslenme artık daha uygun fiyatlı. Yüksek kaliteli markaların ürünlerinde geçerli olan bu indirimler, köpeklerinizin ihtiyaçlarına uygun seçenekleri daha hesaplı bir şekilde temin etmenizi sağlıyor.

Bu özel dönemde Evinemama'da bulunan köpek mamalarındaki indirimler arasında, farklı markalardan birbirinden lezzetli seçeneklere göz atabilirsiniz. Beslenme ihtiyaçlarına uygun özel formüllerle üretilen mamalarda %30'a varan indirimler sizi bekliyor. Sağlıklı bir yaşam için gereken tüm besin öğelerini içeren bu mamalar, köpeklerinize enerji dolu bir yaşam sunmanızı sağlayacak. 

Her Alışverişinize Özel Hediyeler!

Evinemama'da sadece indirimlerle yetinmiyor, aynı zamanda her alışverişinize özel hediyeler de sunuyor. Beaphar Super Lekker, top fırlatıcı, frizbe, sıvı köpek ödülleri, dışkı poşeti ve tutacağı, gimdog gibi birbirinden farklı ve kullanışlı hediyelerle köpeklerinizi şımartabilirsiniz. Her mama alışverişiyle birlikte farklı bir hediye kazanma şansı sizi bekliyor. Bu hediyeler, köpeklerinizin eğlenceli ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunacak.

Evinemama'daki indirim ve hediyelerle dolu bu özel kampanya kaçmaz! Yılın ilk günlerinde, köpeklerinizin sağlığı ve mutluluğu için alışveriş yaparken aynı zamanda cüzdanınızı da düşünün. Evinemama, can dostlarınız için en iyisini sunmanın yanı sıra, bu özel dönemde sizlere ekonomik alışverişin keyfini yaşatıyor. Unutmayın, mutlu ve sağlıklı dostlarınızın sırrı Evinemama'da gizli!

Editör: Haber Merkezi