Son Dakika Spor Haberleri... Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, liderlik koltuğunu koruma mücadelesinde Yılport Samsunspor'u Ülker Stadyumu'nda ağırlıyor. Bu zorlu karşılaşma, hem Fenerbahçe hem de Samsunspor için önemli. Maç, 16:00'da başlayacak ve hakem Bahattin Şimşek tarafından yönetilecek.

Fenerbahçe'nin Güçlü Formu

Fenerbahçe, ligde son üç maçını kazanarak formda bir görünüm sergiliyor. Bu maçlarda toplam 13 gol atıp, kalesinde sadece 2 gol gören sarı-lacivertliler, teknik direktör İsmail Kartal liderliğinde haftaya 53 puanla lider olarak giriyor. İlk yarıda Samsun'da oynanan mücadelede Fenerbahçe'nin 2-0'lık galibiyetiyle sona ermişti.

Fenerbahçe Samsunspor Muhtemel 11'Ler

Fenerbahçe'de Önemli Eksikler

Fenerbahçe, bu maçta 6 oyuncusundan mahrum kalacak. Afrika Kupası'nda mücadele eden Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra, sakatlıkları bulunan Luan Peres, Miha Zajc ve Miguel Crespo forma giyemeyecek. Rodrigo Becao ise sakatlığını atlatmasına rağmen henüz maç formuna ulaşamadı.

Oosterwolde Kart Sınırında

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde, kart sınırında bulunuyor. Hollandalı oyuncu, bu maçta kart görmesi halinde önümüzdeki hafta Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Krunic Süper Lig'de Sahne Alıyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Rade Krunic, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Adanaspor maçının ardından, Süper Lig'deki ilk maçına Samsunspor karşısında çıkacak.

Herkes İstedi Arsenal Aldı: İtalyanların Yeni Maldini'si Artık Arsenal Forması Giyecek Herkes İstedi Arsenal Aldı: İtalyanların Yeni Maldini'si Artık Arsenal Forması Giyecek

Fenerbahçe Samsunspor

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe'nin Muhtemel 11'i

  • Kaleci: Livakovic
  • Defans: Mert Müldür, Bonucci, Oosterwolde
  • Orta Saha: Ferdi, Krunic, Fred, İrfan Can
  • Forvet: Szymanski, Tadic, Dzeko

Samsunspor'un Muhtemel 11'i

  • Kaleci: Okan
  • Defans: Zeki, Satka, Alim, Soner Gönül
  • Orta Saha: Taylan, Ait-Bennasser, Holse
  • Forvet: Tait, Emre Kılınç, Mouandilmadji

Fenerbahçe, liderliğini sürdürmek ve zirve yarışındaki avantajını korumak istiyor. Samsunspor ise puan ya da puanlar alarak üst sıralara tırmanma peşinde. Her iki takım için de kritik olan bu mücadele, Süper Lig'de haftanın en önemli karşılaşmalarından biri olacak.

Fenerbahçe ve Samsunspor arasındaki bu zorlu karşılaşmayı futbolseverler, 21 Ocak Pazar günü saat 16:00'da beIN Sports 1'den canlı olarak izleyebilirler. Her iki takımın da sahaya süreceği taktikler ve oyuncu performansları, maçın sonucunu doğrudan etkileyecek.

Editör: Şahsüver ÇITIR