Fenerbahçe Başkanlığına adaylığını açıklayan İş İnsanı Sadettin Saran, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlediği lansmansa kongre üyeleriyle bir araya geldi. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük de toplantı da yer alarak Saran'a destek verdi. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için çalışacaklarını aktaran Saran, adaylık süreci ile ilgili bilgiler vererek, "Kasım ayında Ali Koç ile buluştum. Maddi manevi çok büyük emek verdiniz, bu işi öğrendin, devam edeceksen biz arkandayız ancak devam etmeyecekseniz biz bu işi çok iyi yaparız ve göreve talibiz dedim. O da, 'Çok iyi yapacağına ben de inanıyorum' dedi. Kulüp bilançolarına, defterlere bakmamız için resmi olarak aday olmamız gerekiyordu. Takım şampiyonluğa gidiyor, kongre sürecine de sokmak istemiyoruz ama madem öyle dedik 48 saatte büyük teveccühle 500 imzayı topladık. Bunun için de çok teşekkür ediyoruz. Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız. Hem saha içinde hem saha dışında mücadele ediyoruz. Oyuncularımıza uzanan elleri kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbisinde Kimler Oynamıyor? Cezalı İsimler 2024 Fenerbahçe Galatasaray Derbisinde Kimler Oynamıyor? Cezalı İsimler 2024

Sadettin Saran'dan Görev İddiası!

İş insanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığına adaylığını koyduğunu resmi bir lansman ile duyurdu. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen bu önemli etkinlikte, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük de yer alarak Saran'a destek verdi. Saran, Fenerbahçe'yi şampiyon yapma hedefiyle yola çıktığını ve bu doğrultuda ciddi planlarının olduğunu açıkladı.

Saran, adaylık sürecine ilişkin detayları paylaşırken, Kasım ayında mevcut başkan Ali Koç ile bir araya geldiğini belirtti. Bu görüşmede, "Maddi manevi büyük emek verdiğinizi biliyorum ve bu işi öğrendiniz. Eğer devam etmeyecekseniz, biz bu görevi üstlenmeye hazırız ve çok iyi yaparız" dediğini ifade etti. Koç'un ise, "Çok iyi yapacağınıza inanıyorum" şeklinde karşılık verdiğini aktardı.

Adaylık sürecinin resmiyete kavuşması için kulübün mali dökümanlarını incelemeleri gerektiğini söyleyen Saran, bu yüzden resmi olarak aday olduklarını ve kısa sürede büyük bir destek gördüklerini, 500 imzayı 48 saat içinde topladıklarını dile getirdi. Bu destek için teşekkürlerini iletti.

Saran, "Göreve gelirsek sabır ya da süre istemiyoruz. Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız" diyerek iddialı konuştu. Hem saha içinde hem de saha dışında mücadele edeceklerini belirten Saran, oyuncularına yönelik her türlü tehdide karşı da mücadele edeceklerini ve gerektiğinde 'oyuncularımıza uzanan elleri kırmasını bileceğiz' ifadesini kullandı. Bu sözler, Saran'ın Fenerbahçe için hem sportif başarı hem de kulüp menfaatlerini koruma konusunda ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor.