Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in kurduğu cinsel istismar, fuhuş, insan kaçakçılığı ve pedofili ağında yer alan bir Türk kadının çarpıcı açıklamaları gün yüzüne çıktı. Türk kadın, Epstein ve suç ortağı Ghislaine Maxwell tarafından tecavüze uğradığını, çıplak görüntülerinin çekildiğini iddia etti. 

Epstein’in Saçlarını Kesmek İçin Giden Kadın Tecavüze Uğramış

Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in adının karıştığı cinsel istismar skandalında şimdi de Türk bir kadının çığlık sesleri duyuldu. Kadın, saçlarını kestirmek amacıyla gittiği Epstein'in evinde çıplak bir şekilde kendisine tecavüz edildiğini öne sürdü.

Epstein ve Maxwell tarafından 8 yaşındaki oğlunun gözleri önünde tecavüze uğradığını belirten Türk kadın, suç ortağının polise başvurması durumunda "timsahlara yem edileceğini" iddia etti. Hem kendisi hem de oğlu, çıplak görüntülerinin çekildiği dehşet dolu anlarla karşı karşıya kaldı. 

Epstein'ın Sapkın Planları Ortaya Çıkıyor: "Hamilelik Çiftliği Kuracaktı"

Epstein'ın kurduğu cinsel istismar ağına dahil ettiği kız çocuklarıyla birlikte pek çok ülkeye götürdüğü ortaya çıkarken, sapkın planları da gün yüzüne çıkıyor. Epstein'ın, "hamilelik çiftliği kurmak" gibi dehşet verici önerilerde bulunduğu belirtiliyor.

Epstein'ın suç ortağı Ghislaine Maxwell, fuhuş ağına yardım etmekle suçlandıktan sonra Temmuz 2020'de gözaltına alındı. Tutukluluğu, skandalın daha da derinleşmesine neden oldu.

Kıbrıs Neden Türkiye'ye Katılmıyor? Kıbrıs Neden Türkiye'ye Katılmıyor?

Amerikalı milyarderin oluşturduğu bu karanlık ağın Türk kadınına dokunan acı hikayesi, Epstein skandalının boyutlarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Editör: Haber Merkezi