AK PARTİ MİLLETVEKİLİ: "BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPIYORUZ"

Programa katılan AK Parti Erzurum milletvekili ve milletvekili adayı Selami Altınok, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ülkenin kardeşliğinin korunması için mücadele ettiklerini ifade eden Altınok, Türkiye'nin kaderini emperyalistlerin belirleyeceği ittifakların eline bırakmamak gerektiğini söyledi. Ayrıca, PKK'lılarla işbirliği içinde olan yerli işbirlikçilerin de ülkenin yönetiminde söz sahibi olmaması gerektiğini vurguladı. Altınok, Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye sağlamış olduğu vizyonu ülkenin ikinci yüzyılına taşıyabilmek için mücadele ettiklerini belirtti.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A DESTEK OLMAK İSTİYORUZ"

Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fırat Kırbaç da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak istediklerini ifade etti. HDP'den, PKK'dan ve dağdan güç alanlardan değil milletinden güç alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yolundan gideceklerini söyleyen Kırbaç, onun ne kadar milliyse kendilerinin de o kadar milli olduklarını belirtti. Yeni üyeler arasında yer alan Kırbaç, sonuna kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olacaklarını ve onun yolunda oy, can ve kalplerini harcamaya ant içtiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel Neden Görüştü? CHP Lideri Açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel Neden Görüştü? CHP Lideri Açıkladı

YENİ ÜYELERE ROZET TAKILDI

Programda yapılan konuşmaların ardından yeni üyelere rozet takıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti milletvekili adayı Muhammed Gökberk Kocaaliler ile partililerin katıldığı programda, AK Parti'nin yeni üyelerine hoş geldiniz denildi.