Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti

Adana'nın Seyhan ilçesinin Küçükdikili Kavaklı Mahallesi'nde yaşanan ve tüm şehri yasa boğan olay, 21 yaşındaki Hatice Demir'in evinde ölü bulunmasıyla başladı. Bu trajik olayın ardından, gözler şüpheli koca E.D.'ye çevrildi.

Yakınları tarafından sabah saatlerinde evde hareketsiz halde bulunan Hatice Demir için polise haber verildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, ilk incelemelerinde genç kadının üzerinde herhangi bir darp ya da kesici alet izine rastlamadı. Bu durum, olayın seyrini daha da karmaşıklaştırarak, yeni soru işaretlerine neden oldu.

Genç kadının cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılacak olan otopsi sonucu, Hatice Demir'in hayatını kaybetme sebebi netlik kazanacak.

Bölgedeki vatandaşların ve ailenin ifadeleri doğrultusunda, şüpheci gözler Hatice'nin 27 yaşındaki eşi E.D.'ye çevrildi. Hatice Demir'in kocası, genç kadını boğarak öldürdüğü iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı. Şu anda olayla ilgili soruşturma derinleşerek devam ediyor.