Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerle doğanın içinde buluşarak deneyim kazanmak isteyenler için heyecan verici bir fırsat sunuyor. 660 kamp lideri alımıyla, gönüllü olarak kamplarda görev alacak adaylar için kapılar açılıyor. İşte detaylar ve başvuru süreci.

660 Kamp Lideri Alımı İçin Başvuru Ekranı Açıldı

Gsb Kamp Lideri 2GSB genel müdürlükleri, gençlerin doğayla bütünleşerek yeni deneyimler kazanmalarını hedefliyor. Bu kapsamda, Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı'nda gerçekleştirilecek eğitimlerle 660 kamp lideri adayı yetiştirilecek. Eğitim tarihleri şu şekilde belirlendi:

1. Dönem (Erkek): 8 – 14 Mayıs 2024 (220 Kişi)

2. Dönem (Kadın): 20 – 26 Mayıs 2024 (220 Kişi)

3. Dönem (Kadın): 27 Mayıs– 2 Haziran 2024 (220 Kişi)

Başvuru Şartları Açıklandı

Başvuruda bulunacak adayların şu şartları sağlaması gerekmektedir:

Yaş Aralığı: 18-30 yaş arasında olmak (1 Ocak 2024 itibariyle hesaplanmaktadır. 1994-2006 yılları arasında doğmuş olmak)

Sağlık Bakanlığı 36 Bin Personel Alımı! İşte Başvuru Kılavuzu Sağlık Bakanlığı 36 Bin Personel Alımı! İşte Başvuru Kılavuzu

Eğitim Durumu: Üniversitelerin önlisans veya lisans bölümlerinde okuyor veya bu bölümlerden mezun olmak

Askerlik Durumu: Erkek adaylar için başvuru tarihi itibariyle askerlikle ilişkisi bulunmamak

Sağlık Koşulları: Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak

İletişim ve ekip çalışması yeteneklerine sahip, pedagojik yaklaşımlara hakim veya bu konuda gelişime açık, farklı kültürel arka planlara sahip gençlerle çalışabilme becerisine sahip adaylar başvuruda bulunabilirler.

660 kamp lideri alımı için başvuru süreci resmen başladı. Gençlerin doğayla iç içe deneyimler yaşamalarını sağlayacak olan bu önemli görev için başvuruları kaçırmayın. Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı'nda gerçekleştirilecek eğitimlerle kamp lideri adayları yetiştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki personel alımları için başvurular online olarak kabul edilecektir. Adaylar, başvurularını e-devlet şifreleriyle bireysel olarak gerçekleştirebilirler. Başvuru süreci 15 Nisan 2024 Pazartesi günü öğlen saat 12.00'da sona erecektir.