Gönül Dağı dizisinin 125. bölümünde izleyicileri heyecan dolu anlar bekliyor. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun paylaştığı dizi, her bölümüyle milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 3 Şubat 2024 Cumartesi akşamı saat 20:00'de yayınlanacak olan yeni bölümde, seyirciler, Taner ve Selma'nın kayalıklardan düşen Yasemin'i hastaneye yetiştirmesiyle başlayan dramatik olaylarla karşılaşacak.

Sevilen dizinin senaryosundaki değişiklik dizi hayranlarını şaşırtırken dizinin final yapabileceğini de hatırlattı. Gönül Dağı 125. Bölümde yaşanacak gelişmelerin diziyi nasıl etkileyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. 

Yasak Aşk Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor! Yasak Aşk Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor!

Dizi Hayranları Yasemin’in Ölümüyle Sarsılacak

Dizideki gelişmelere göre, Selma, yaptığı kötülükleri öğrendiği halde yaşam mücadelesi veren Yasemin'e destek olacak. Ancak, Yasemin'in yaşayıp yaşamayacağı büyük bir merak konusu olacak. Aynı zamanda Veysel, dolandırıldığı gerçeğiyle yüzleşirken ailesiyle yaşadığı gerilim de dikkat çekecek. Veysel'in parasını geri alabilmek için Musti'nin peşine düşmesi ise izleyicileri olayların içine çekecek. Peki, Veysel Musti'yi bulduğunda nasıl bir karar alacak? 

Diğer yandan, Hüseyin, Adile'nin evinden ayrılamayacağını düşünürken beklenmedik bir kaza gerçekleşecek. Hüseyin ve ailesi, Ramazan'ın evine giderken, Ramazan ve ailesinin tepkisi merak konusu olacak. Ayrıca, Sefer ve Hamdi'nin Süslü Badegül'ü bulma çabaları da izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak.

Gönül Dağı'nın 125. bölümü, izleyicileri sürükleyici hikayesi, beklenmedik gelişmeleri ve duygusal anlarıyla ekran başına kilitleyecek. Bu bölüm, seyircilere unutulmaz anlar yaşatmaya aday.

Editör: Haber Merkezi