2017 yılından itibaren Tivibu Spor'da çalışan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinde Habertürk TV'ye geçmiştir ve Spor Saati programını sunmuştur. Ancak Emin Çağlar ve Fatih Altaylı ile yaşadığı tartışma sonrası programın sunuculuğunu bırakmıştır. Habertürk'teki işinden ise sosyal medyada paylaştığı bir video nedeniyle ayrılmıştır.

Son zamanlarda ise Instagram hesabından paylaşımlarda bulunan Hande Sarıoğlu, Barbie akımına uyarak seksi bir şekilde poz vermiştir. Bu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni almıştır ve Sarıoğlu yorumlara esprili bir yanıt vererek "Şimdi Ken'ler düşünsün" demiştir.

Hande Sarıoğlu'nun gelecekte sunuculuk kariyerine devam edip etmeyeceği merak konusu olmakla birlikte, takipçileri onun Instagram hesabını ziyaret ederek paylaşımlarını takip edebilirler.

Hande Sarıoğlu, doğum tarihi 19 Eylül 1988 olan Akçakoca, Düzce doğumlu bir sunucudur. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde üniversite eğitimini tamamlamıştır.

Kariyerine Aşk-ı Memnu dizisinde konuk oyuncu olarak başlamış, daha sonra Çarkıfelek ve Pasaport adlı yarışma programlarında sunuculuk yapmıştır. Kaç Para Kaç programının sunuculuğunu yapmış, Böyle Çok Daha Güzelsin programında ise jüri üyesi olarak yer almıştır.