Groseri, yeni yılda müşterilerine büyük sürprizlerle dolu bir kampanya sunmaya hazırlanıyor. "1 Alana 1 Bedava" fırsatlarıyla dolu bu özel kampanya, alışverişinizi hem hesaplı hale getirecek hem de keyfini artıracak.

Groseri 1 Alana 1 Bedava Hangi Gün?

Groseri'nin geniş ürün yelpazesi içerisinde yer alan çamaşır deterjanları, bulaşık deterjanları, kişisel hijyen ürünleri, havlu kağıt ve tuvalet kağıdı gibi temel ihtiyaçlarınız, bu özel kampanya kapsamında sizleri bekliyor. Çeşitli hijyen ürünlerindeki indirim ile yeni yılın zamlarına karşı depolama yapabilirsiniz.

Temizlik ve hijyen konusunda kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan Groseri, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak alışveriş deneyiminizi daha da özel kılıyor. Birbirinden farklı deterjan ve temizlik ürününü Grose’den kolaylıkla sağlayabilirsiniz. 

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerine Koşun! İndirim Üstüne İndirim! Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerine Koşun! İndirim Üstüne İndirim!

Groseri 1 Alana 1 Bedava 2024 Kampanya Listesi

Groseri'nin market raflarında bulunan baklava, makarna, peynir ve baharatlar gibi lezzetli ürünler de "1 Alana 1 Bedava" kampanyasıyla sizleri bekliyor. Sofranızı zenginleştirmek artık daha ekonomik!

Unutmayın, Groseri her zaman kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sizlere sunmayı ilke edinmiştir. Bu kampanya ile alışverişin keyfini ikiye katlamak için sizleri Groseri mağazalarına bekliyoruz. Fırsatları kaçırmayın, alışverişin tadını Groseri ile çıkarın! 

Editör: Haber Merkezi