Show TV'de yayınlanan 'Güldür Güldür' adlı programda gerçekleşen skandal skeç, gazileri hedef alan alçakça ifadelerle gündeme geldi. Programın sosyal medyada ve kamuoyunda büyük tepki çekmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, skandal skeci sert bir dille eleştirdi. Bakan Göktaş, "Haddini son derece aşan ve 'güldürmeyen' anlamsız skeci şiddetle kınıyorum. Vücudunun herhangi bir parçasını gözünü kırpmadan bu vatana feda eden gazilerimizi incitecek çirkin söylemler amacına bakılmaksızın asla kabul edilemez." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Hayranları Çok Üzülecek: Arka Sokaklarda Yaprak Dökümü Sürüyor! Hayranları Çok Üzülecek: Arka Sokaklarda Yaprak Dökümü Sürüyor!

Güldür Güldür Show Skeçleri Kim Yazıyor?

Sosyal medyada da skandal skece büyük bir tepki geldi. Kullanıcılar, "Gazilerimiz sizin dalga konunuz olamaz, onlar ülkemizin onurudur, haddinizi bilin!!!", "İyi de bu adamlar fırsat buldukça, ara ara zaten Müslüman muhafazakar kesimin sinir uçlarına bile isteye dokunuyorlar. Ben artık şaşırmıyorum ki bu çıkışlara, onlar görevini yapıyor." gibi sert sözlerle skeci eleştirdi. 

Güldür Güldür Show Gazi Skeci İzle

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak tepkisini dile getirdi. Şahin, "Gazilere dil uzatan bu insanları kınıyorum. Vatan ve bayrak için canını, bedenini feda eden Gazilerimize yapılan saygısızlık kabul edilemez. Ulvi Gazilik mertebesini parayla kıyaslayacak kadar şuursuz, hadsiz sözlerin yer aldığı yayın ile alakalı inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleriyle skandal skece karşı inceleme başlatıldığını belirtti. 

Güldür Güldür Show skeçlerinin senaristi Murat Kepez, yönetmeni Meltem Bozoflu, ve sunucusu Ali Sunal olarak belirtilmiştir. Programın yapımcıları ve diğer sorumluları da bu olayla ilgili eleştirilere maruz kalmıştır. Kamuoyu, bu tür içeriklerin toplumun değerlerine saygı göstermesi gerektiğini vurgulayarak tepkilerini dile getirmiş ve RTÜK'ün başlattığı incelemenin sonuçlarını beklemektedir.

Editör: Haber Merkezi