Emsal Online Telegram Kanalı Nedir? 2024 Emsal Online Telegram Kanalı Nedir? 2024

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev alınacak. Sanatçılar Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, çadırda yaşayan şehit ailesine ev almak için kolları sıvadı.

Pençe-Kilit Harekatı'nda çıkan çatışmada şehit olan Müslüm Özdemir'in ailesi, 6 Şubat depremlerinde evlerini kaybetmişti. Çadırda yaşamaya başlayan aile, zorlu koşullarda mücadele ediyordu. Ardından gelen şehit haberi ile yerle bir olan aile için güç birliği yapıldı.

Konser ve Gösteri Gelirleri ile Aileye El Uzatılacak

Haluk Levent'in Bursa konseri geliri ve Hasan Can Kaya'nın gösteri hasılatıyla, şehit ailesine yeni bir ev alınacak. Sanatçılar, ailenin çadırda ısınamamasına son vermek için yardım elini uzatıyor.

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, kurucusu oldukları Ahbap Derneği aracılığıyla şehit ailesine destek oluyor. Hem çadırda yaşam mücadelesi veren aileye hem de diğer afet bölgesine yardımlarını sürdürüyorlar.

Haluk Levent'in paylaştığı fotoğraf, duyarlılığa davet ediyor. Sanatçı, şehit ailesine sadece kendi imkanlarıyla değil, toplumun gücüyle de destek olunabileceğine inanıyor. 

Pençe-Kilit Harekatı Şehidinin Ailesine Ev Almak İçin Güç Birliği

Şehit ailesinin yaşadığı çadıra 10 adet ısıtıcı bırakıldı. Türk bayraklarıyla süslenen çadır, ailenin zorlu şartlara karşı direncini simgeliyor. Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, ailenin bu zorlu süreçte yanında olacak.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer'in açıkladığı ev hakkının yanı sıra, Haluk Levent ve Hasan Can Kaya'nın başlattığı yardım kampanyasıyla, şehit ailesine gelecek için bir yardım eli uzanacak.

Editör: Haber Merkezi