2022 sonlarına doğru ilk görseli paylaşılan bu projenin izleyicileri büyük bir heyecan sarmıştı.

Gamescom gibi büyük etkinliklerde ise dizi hakkında ilk detaylar paylaşıldı ve 2024 yılında yayınlanacağı duyuruldu. Nihayet, Amazon Prime Video, beklenen çıkış tarihini kamuoyu ile paylaştı.

Dizi, post-apokaliptik bir Los Angeles'ta geçecek ve 12 Nisan 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Bu çıkış tarihi özel bir anlam taşıyor, zira Fallout oyun serisinin kurgusundaki nükleer savaşın başladığı tarihe işaret ediyor ve hayranlar arasında "Fallout Günü" olarak kutlanıyor.

PUBG Mobile Aşırı Kaç FPS Veriyor? 2024 PUBG Mobile Aşırı Kaç FPS Veriyor? 2024

Henüz diziye dair bildiklerimiz oldukça sınırlı. Ancak, oyunların hayranlarına tanıdık gelen nükleer savaş sonrası dünyayı konu alacak ve Amerika'nın Los Angeles şehrinin post-apokaliptik bir versiyonunda geçecek. Dizinin fragmanı hala yayınlanmadı, ancak dizinin yapımcıları, Gamescom sırasında izleyicilere kısa bir tanıtım fragmanı sunmuştu.

Bu tanıtıma göre, dizide oyuncular, Fallout oyunlarından aşina olduğumuz ikonik güç zırhları, sığınaklar ve Vertibird uçakları gibi öğelerle karşılaşacaklar. Dizi, Westworld'ün yaratıcıları olan Lisa Joy ve Jonathan Nolan tarafından hayata geçiriliyor ve Walton Goggins, Ella Purnell, Moises Arias, Aaron Moten, Xelia Mendes-Jones gibi birçok yetenekli ismi kadrosunda bulunduruyor. Fallout serisinin bu heyecan verici dizi uyarlamasının beklenenin üzerinde bir ilgi görmesi bekleniyor.