Huawei, bugün düzenlediği etkinlikte Türkiye'deki güncel durumu paylaşarak yeni ürünlerini tanıttı. Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Avrupa Başkanı William Tian, sıkı çalışmalar ve yüksek kaliteli ürünlerin katkısıyla 2023 yılında %25'lik bir gelir artışı elde ettiklerini belirtti. Tian, Türkiye'nin Huawei için Avrupa'nın öncü pazarlarından biri olduğunu vurgulayarak, 2024'te daha yenilikçi ve yaratıcı ürünlerle pazara gireceklerini söyledi.

Huawei Türkiye'de Büyümesini Sürdürüyor: Marka Bilinirliği %5 Arttı

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Türkiye Ülke Müdürü Allen Yao, Türkiye'deki zorlu piyasa koşullarına rağmen büyümeye devam ettiklerini açıkladı. Huawei marka bilinirliğinin geçen yıla göre %5 arttığını belirten Yao, bilgisayar kategorisinde hedeflerinin Yüksek Performanslı Ultra İnce PC'nin Türkiye'nin 1 numaralı markası olmak olduğunu dile getirdi. Tablet kategorisinde ise, her yerde hafif ofis vizyonunu gerçekleştirmeye odaklandıklarını söyledi ve tüketicilere güvenlerinden dolayı teşekkür etti. 

Huawei Türkiye Pazarında Yeni Ürünlerini Tanıttı: MatePad Pro 13.2 İlk Sıradaydı

Huawei'nin Türkiye pazarına sunduğu yeni ürünler arasında öne çıkan MatePad Pro 13.2, iş yaşamında yaratıcılığı artırmak üzere tasarlandı. 5,5 mm kalınlığında ve 580 gram ağırlığındaki tablet, geniş bir esnek OLED esnek ekrana sahip. Ek olarak, MatePad'in Renk Yakalama özelliği, kullanıcıların başka bir uygulamadan bir renk seçmesini ve doğrudan kullanmasını sağlıyor. M-Pencil (3. nesil) kalem ve HUAWEI Akıllı Manyetik Klavye de tabletin üstün performansını destekliyor.

Huawei'nin Şık Aksesuarı: HUAWEI FreeClip

Teknolojiyle sanatın buluştuğu noktada, Huawei FreeClip dikkat çekiyor. C-köprüsü tasarımıyla konforlu bir dinleme deneyimi sunan FreeClip, 10 binden fazla küresel insan kulağı verisi ve mikron düzeyinde ergonomik işçilikle tasarlandı. Şarj kutusuyla birlikte kullanıldığında 36 saate kadar dinleme süresi sunan FreeClip, şık tasarımıyla sık seyahat edenler ve fitness meraklıları için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Windows 11 Dosya Gezgini Yenileniyor! İşte Yeni Özellikler Windows 11 Dosya Gezgini Yenileniyor! İşte Yeni Özellikler

Kağıt Benzeri Deneyim: HUAWEI MatePad Air PaperMatte

Huawei'nin MatePad Air PaperMatte Edition tableti, kağıt üzerine kalemle yazma deneyimi ve kağıt benzeri bir okuma deneyimi sunuyor. 144 Hz ekran yenileme hızıyla web sayfaları arasında kesintisiz gezinme olanağı tanıyan tablet, kullanım senaryosuna göre ayarlanan uyarlanabilir yenileme hızı ile güç verimliliği ve görsel deneyimi bir araya getiriyor.

Güçlü Performans: HUAWEI MateBook D16 Core i9 İşlemci

MateBook D16, geniş ekran alanı sunan 16 inç Eye Comfort ve FullView Ekranı ile dikkat çekiyor. 13. Nesil Intel Core H serisi işlemcisiyle yüksek performans sağlayan dizüstü bilgisayar, 34.999 TL fiyatla kullanıcıların beğenisine sunuldu. Ayrıca, AMBD16I9PR1000 kupon kodu kullanılarak MateBook D16 i9, 1.000 TL daha ucuza alınabiliyor.

Editör: Haber Merkezi