Mauro Icardi, futbolun yanı sıra özel hayatındaki gelişmelerle de sıkça gündeme geliyor. Son dönemde eşi Wanda Nara'nın Arjantin'de ünlü şarkıcı L-Gante ile gerçekleştirdiği iddia edilen gizli buluşma, Icardi'nin öfkesinin fitilini ateşledi.

Antalya'da oynanan maçın ardından geri dönüşte takım arkadaşlarıyla uçakta bulunan Icardi, eşi hakkında çıkan haberlerle sarsıldı. İddialara göre; Caras.perfil.com sitesinde yer alan bu haber Icardi'ye hızla ulaştı. Maçın yorgunluğu ve stresi üzerinde olmasına rağmen, bu haberle tansiyonu zirve yaptı. Uçakta bulunan diğer yolcular ve takım arkadaşları, Arjantinli futbolcunun bu haber karşısında adeta şok olduğunu ve öfkesinin gözle görülür bir şekilde arttığını aktardılar.

Alara Mildon Neden Boşandı? Alara Mildon Neden Boşandı?

wanda nara

Bu öfkeli anlarda Icardi'nin "Yine mi?" şeklindeki tepkisinin, eşinin daha önce de benzer haberlerle gündeme gelmiş olabileceğinin bir göstergesi olarak yorumlandı.

Özellikle Icardi'nin sosyal medya üzerinden paylaştığı aslan görseli ve "Köpek havladığında aslan asla arkasını dönmez" mesajı, bu haberler sonrasında Wanda Nara'ya yönlendirdiği bir tepki olarak algılandı. Fakat, bu tür dedikodular ve haberlere rağmen ikilinin sosyal medya hesaplarından paylaştığı kareler, birlikteliklerinin sarsılmaz olduğunu gösteriyor gibi.

Wanda Nara ve Icardi arasında yaşanan bu gelişmeler, futbol camiası kadar magazin dünyasında da geniş yankı buldu. Önümüzdeki günlerde bu konudaki gelişmelerin nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor. Icardi ve Wanda Nara çiftinin aşkında yeni bir sayfa mı açılıyor yoksa bu sadece geçici bir fırtına mı, zaman gösterecek.