Şubat ayında gerçekleşecek olan İnlice Belediyesi memur alımı için başvuru süreci oldukça önemli ve detaylıdır. İşte bu alımlara başvuruda bulunacak adayların dikkate alması gereken önemli bilgiler:

İnlice Belediyesi, KPSS 55 puan şartını taşıyan adaylar arasından 3 farklı unvanda kamu personeli alımı yapacaktır. Bu unvanlar şu şekildedir: Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, Evlendirme Memuru ve Tekniker.

Eğitim Bir Sen'den Yeni Kota Hamlesi! %1 Teklifi Eğitim Bir Sen'den Yeni Kota Hamlesi! %1 Teklifi

Adayların Başvuru Şartları Neler Olacak?

·         657 Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak,

·         Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

·         Askerlikle ilişiği bulunmamak.

Adayların ayrıca tüm unvanlarda KPSS’den en az 55 puan alması gerekmektedir. Buna ek olarak, en az B sınıfı ehliyete sahip olmaları da istenmektedir. 

Memur Alımı İçin Detaylar Belirlendi!

Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni (VHKİ) alımı için ise 27 Ocak 2024 tarihli resmi gazetede yayımlanan güncelleme duyurusu ile yeni bir şart eklenmiştir. Bu şart, adayın Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olması veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemesidir.

Memur alımı için nitelikler ise şu şekildedir:

·         Tekniker alımı için inşaat teknikerliği, harita teknikerliği, makine veya elektrik önlisans mezunu olmak,

·         Evlendirme Memuru alımı için herhangi bir önlisans mezunu olmak,

·         VHKİ alımı için ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

İnlice Belediyesi memur alımı başvuruları, adaylara e-posta üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Ayrıca, posta veya şahsen başvuruların yapılabileceği adres şu şekildedir: “İnlice Beldesi Çınar Mahallesi Çınar Kümeevleri No:1 Sincik/Adıyaman”.

Adaylar, başvuru sürecini dikkatlice takip etmeli ve gerekli belgeleri tamamlayarak başvurularını zamanında yapmalıdır. İnlice Belediyesi'nin belirttiği şartlara uygun adaylar arasından seçilecek olan kamu personeli, belirtilen unvanlarda görev yapacaktır. Başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgiler adaylara duyurulacak ve sürecin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi sağlanacaktır.

Editör: Haber Merkezi