Başvuruda bulunacak adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Bununyanı sıra herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olması veya tecilli olması gerekiyor. Ayrıca, başvuru yapılacak sözleşmeli personel pozisyonunda 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamalıdır. Bu durum, memuriyete girişte tam teşekküllü hastanelerden alınacak raporla tespit edilecektir. Başvuru yapacak adayların ayrıca kamu kurumlarında 4/B statüsünde çalışanlar arasında yer almaması gerekiyor.

BAŞVURU TARİHLERİ VE YERİ

İnönü Üniversitesi personel alımı başvuruları, 24 Mayıs-7 Haziran 2023 tarihleri arasında şahsen yapılacak. İstenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosunason başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerekiyor.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Başvuru yapacak adayların, başvuru dilekçesi, e-Devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı, nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS sonuç belgesi ve deneyim ve/veya belgelendirme istenen pozisyonlarda alanla ilgili çalıştığı kurumda görev yaptığı süreleri gösteren kurum yazısı ile Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet döküm belgesi gibi belgeleri teslim etmeleri gerekiyor. Dil şartı istenen pozisyonlara başvuracak adayların YDS, YÖKDİL veya Yükseköğretim Kurumu Başkanlığınca eşdeğerliliği kabul edilmiş yabancı dil sınav sonuç belgesi sunmaları gerekiyor. Koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonu için adayların geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve beden kitle endeksi belgesi,destek personeli (şoför) pozisyonu için sürücü belgesi ve psikoteknik sonuç belgesi, 27 sıra numaralı büro personeli pozisyonu için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onaylı İHA-1 sertifikası, 28 sıra numaralı çözümleyici ve sistem programcısı pozisyonu için Python, Asp.net ve c# programlama dilleri sertifikası gibi belgelerin de başvuru sırasında sunulması gerekiyor.

Bakan Tekin Duyurdu: Yeni Öğretmen Kanunu Nedir? Öğretmenlikte Neler Değişiyor Bakan Tekin Duyurdu: Yeni Öğretmen Kanunu Nedir? Öğretmenlikte Neler Değişiyor

İnönü Üniversitesi, 529 personel alımı için yayımladığı duyuruyla birçok pozisyonda sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruların 24 Mayıs-7 Haziran 2023 tarihleri arasında şahsen yapılacağı ve adayların belirtilen şartları taşıması gerektiği belirtilirken, başvuru yapacak adayların istenilen belgeleri teslim etmeleri gerekiyor. İnönü Üniversitesi, personel alımları ile birlikte iş arayanbirçok kişiye istihdam fırsatı sunarken, adayların başvuruda bulunmadan önce şartları dikkatlice incelemeleri ve gerekli belgeleri tam olarak sunmaları önemlidir. Bu alımlar, üniversitenin çalışmalarına destek sağlamada önemli bir rol oynayacaktır. Ayrıca, üniversiteye katkı sağlamak isteyen adayların başvuruda bulunarak bu fırsatı değerlendirmeleri ve üniversitenin gelişimine katkıda bulunmaları da önemlidir.