İstanbul, Şişli'de gecenin sessizliğini bozan silah sesleri, bölge sakinlerini tedirgin etti. Halide Edip Adıvar Caddesi üzerindeki bir emlak ofisine, motosikletli iki saldırgan tarafından ateş açıldı. Olay, gece saatlerinde meydana geldi ve şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz saldırganlar, motosiklet ile sokakta hızla ilerlerken, emlak ofisine birden ateş açtılar. Saldırganlar, işlemi tamamladıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Sabah iş yerine gelen emlakçı Hüseyin Albeni, camdaki kurşun deliklerini fark edince durumu derhal polis ekiplerine bildirdi.

İstanbul Şişli'de Şok

Olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulunan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da inceledi. Görüntüler, saldırganların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmaları için kritik öneme sahip. Saldırının ardından polis, kaçan şahısları yakalamak için çevredeki bölgeyi didik didik arıyor.

Haliç'te Dehşet Anları: Köprüden Düşen Genç Kızı Kaptan Kurtardı! Haliç'te Dehşet Anları: Köprüden Düşen Genç Kızı Kaptan Kurtardı!

Şaşırtıcı bir şekilde, aynı gece içinde Şişli'de bulunan iki diğer emlak ofisine daha benzer saldırılar düzenlendiği ortaya çıktı. Bu saldırılar, bölgedeki esnaf ve sakinler arasında endişe yaratırken, polis ekipleri olayların bağlantılı olup olmadığını araştırıyor.

Üç Emlak Ofisine Ardı Ardına Silahlı Saldırı!

Emlakçı Hüseyin Albeni olayla ilgili, "Sabah geldiğimde iş yerimin kurşunlandığını gördüm. Camlar kırılmış, dört kurşun isabet etmiş. Biz kendi halinde çalışan emlakçılarız, kimseyle sorunumuz yok" şeklinde konuştu ve yaşananların şokunu dile getirdi.

Editör: Genel Haber