Dün başlayan orman yangınına müdahale eden gece görüşlü helikopterlerden biri, su almak için alçaldığı Tahtalı Barajı'na düştü. Helikopterde bulunan 4 mürettebattan 1'i kazadan sağ olarak kurtarılmıştı. Ancak diğer 3 mürettebatın akıbeti belirsizdi. Sabahın ağarmasıyla birlikte arama-kurtarma çalışmaları hızlandı ve helikopterdeki 3 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı.

Dolandırıcı Linkine Tıkladım Ne Yapmalıyım? 2024 Dolandırıcı Linkine Tıkladım Ne Yapmalıyım? 2024
olay sonrasında taziye mesajı yayınladı. Başkan Özkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda helikopter mürettebatı için başsağlığı dileyerek, "Menderes'imizde 16 Eylül Cumartesi günü çıkan orman yangınına müdahale ederken baraja düşen helikopterimizdeki 3 mürettebatımızın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendik. Mürettebatımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı. İzmir'in Menderes İlçesinde Düşen Yangın Söndürme Helikopterindeki 3 Mürettebatın Cansız Bedeni Bulundu

İzmir Menderes'te yaşanan yangın söndürme helikopteri kazası sonucunda 3 mürettebatın hayatını kaybetmesi büyük bir üzüntüye yol açtı. Kazadan sağ kurtulan mürettebatın sağlık durumu belirsizken, olayın ayrıntıları araştırılmaya devam ediyor. Başkan Erkan Özkan'ın taziye mesajı ise acıyı daha da derinleştirdi. Kazada hayatını kaybeden mürettebatlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.