Güzel oyuncu Pınar Deniz, reyting rekorları kıran Yargı dizisinin sezon finali vermesinin ardından soluğu Bodrum’da aldı. Bir süre önce ilişkiye başladığı Kaan Yıldırım ile sezon yorgunluğunu atan Deniz’in, sevgilisiyle en mutlu halleri de kameralara yansıdı.

SEVGİLİSİNE ÖZEL POZ VERDİ

Bodrum’daki ünlü bir otelin plajında görüntülenen oyuncu çift, birbirlerinin en güzel anlarını kayda almak için yarıştı. Özellikle Kaan Yıldırım, denize balıklama atlarken Pınar Deniz de o anların çekimini yaptı. Yıldırım serin sulara dalış yaptıktan sonra kendisini de o sulara atan Deniz’in düzgün fiziği dikkat çekti.

Hadisenin Destek İstediği Nutsa Buzaladze Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında Hadisenin Destek İstediği Nutsa Buzaladze Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında

YILDIRIM, ÖPMELERE DOYAMADI

Uzun uzun güneşlenen çiftten Kaan Yıldırım, sevgilisini öpmelere doyamadı. Ardından ise güzel oyuncunun ayaklarına masaj yaptı. O romantik anlar objektiflere yansıdı.

İKİLİ UZUN SÜREDİR AŞK YAŞIYOR

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin birlikteliği, eylül ayında gittikleri Melek Mosso konserinde ortaya çıkmıştı. Çift burada hem ilk kez hem de el ele görülmüştü. Sonrasında ise sosyal medya hesaplarından romantik fotoğraflar paylaşmaya başlamışlardı. Zaman zaman ayrıldıklarına dair dedikodular çıkan çift, tüm dedikodulara karşın bunları hızla yalanlamaya devam ediyor.

YENİ YILA VENEDİK’TE GİRDİLER

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım çifti, yeni yıla romantik tatilleriyle ünlü Venedik’te gitmişlerdi. Birlikte tatil yapmaktan keyif aldıkları görünen çift, daha sonra da Danimarka’ya giderek orayı keşfetmişlerdi. Çiftin sık sık seyahat edip tatil yapması dolayısıyla Yıldırım’ın 1 milyon 800 bin TL’lik bir tekne kiraladığı ve yaz tatilini teknede geçirecekleri iddia edilmiş ancak Yıldırım, bu dedikoduyu yalanlamıştı.