Ünlü Türk şarkıcı Alişan, Eskişehir'deki konserine gitmek üzere yola çıkarken aniden başlayan sağlık sorunuyla hastaneye kaldırıldı. Sivrihisar'daki konserine gitmek üzere hareket ederken sağ tarafında şiddetli karın ağrısı hisseden Alişan, Bursa'da acil servise başvurdu.

Yolda Başlayan Karın Ağrısının Sonu Kötü Bitti

Yapılan detaylı tahlillerin ardından ünlü sanatçının apandisitinde ciddi bir sorun olduğu tespit edildi. İlaçlı tomografi ve kan tahlili sonuçları, hocaların acil bir apandisit ameliyatı yapılması gerektiği konusunda net bir karar vermesine neden oldu.

Alişan, yaşadığı talihsiz olayı sosyal medya platformu Instagram üzerinden hayranlarına duyurdu. "Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa'da acile geldik. İlaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konseri bugün için kısmet olmadı maalesef. Acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz, ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim" ifadeleriyle durumu açıkladı. 

Elçin Sangu Dansıyla Herkesi Şoke Etti! Elçin Sangu Dansıyla Herkesi Şoke Etti!

Konser Programı İptal Edildi

Alişan'ın acil sağlık durumu nedeniyle önümüzdeki günlerde yapılacak konserleri iptal edildi. Sanatçının sağlığına kavuşması için yoğun çaba harcanırken, hayranları duyulan üzücü haber karşısında büyük bir endişe içerisinde. 

Hayranlarından Destek Mesajları Alan Alişan Ameliyata Alındı!

Alişan'a sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajları yağarken, hayranları şarkıcının acil ameliyat sürecini en sağlıklı şekilde atlatmasını temenni ediyor. Sanatçının sevenleri, yaşanan bu ani sağlık sorununun ardından bir an önce sahnelerde sevenleriyle buluşmasını bekliyor.

Ünlü şarkıcının acil ameliyatı sonrasında sağlık durumu yakından takip ediliyor. Sanat camiası ve hayranları, Alişan'ın bir an önce sağlığına kavuşması ve sahnelerde enerjik performanslarına devam etmesi için dua ediyor. Gelişmeler, şarkıcının sosyal medya hesapları ve basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulacak.

Editör: Haber Merkezi