Okul tatilinin yaklaşması, öğrencilerin yüzlerini gülümsetiyor. Karnelerin alınacağı gün, öğrenciler için adeta bir bayram havasında geçiyor. Bu özel anı daha da unutulmaz kılmak isteyen öğrenciler, karne hediyeleri için heyecanla araştırmalara başladı.

Yarıyıl karnesi alacak öğrenciler kış aylarında olmamız sebebiyle vakitlerini daha çok evde geçiriyorlar. Hem soğuk havalar, kar yağışı ve salgın hastalıklar derken evden çıkmak istemeyen öğrenciler evde kullanabilecekleri teknolojik ürünleri incelemeye başladılar. Ebeveynleri ve öğrencileri sevindirecek indirim haberi ise MediaMarkt’tan geldi. 

MediaMarkt'tan Özel İndirimlerle Karne Hediyesi Fırsatı!

15 Ocak tarihine kadar devam edecek olan Yarıyıl Kampanyası, MediaMarkt tarafından sunulan özel fırsatlarla dolu. Kararsız ebeveynlere yönelik geniş ürün yelpazesi içerisinde, akıllı saatlerden hava temizleyicilere, akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara ve Smart TV'lere kadar birçok ürün, özel indirimlerle satışa sunulacak.

Gelişen teknoloji ile yeni nesle uygun karne hediyeleri de değişti. Sıklıkla sosyal medya, oyun, ve teknolojinin içerisinde olduğu her alana meraklı olan öğrenciler karne hediyeleri için de MediaMarkt’tın teknoloji indirimlerini kaçırmıyorlar.

Bu kampanya kapsamında öne çıkan bazı ürünler:

A101 Teknoloji Çılgınlarını Sevinçten Uçurmaya Hazırlanıyor! A101’de Bu Perşembe Yok Yok! A101 Teknoloji Çılgınlarını Sevinçten Uçurmaya Hazırlanıyor! A101’de Bu Perşembe Yok Yok!

HUAWEI Watch GT 3 46mm Active Edition Akıllı Saat: 5.199 TL yerine özel kampanya ile alıcılarını bekliyor.

CORBY CX020-2B Atlantis Smart Drone: 1.599 TL'den satışa sunulacak.

TECNO Camon 20 Pro 256 GB Akıllı Telefon: 11.999 TL'ye özel fiyatla alınabilecek.

HP Victus/Core i5-13500H/16 RAM/512 GB SSD Dizüstü Bilgisayar: 36.999 TL'ye satılacak.

LG OLED55C34LA.APD Uydu Alıcılı Smart 4K UHD OLED TV: 57.999 TL'den özel fiyatla alıcılarını bekliyor. 

Kendi Hediyeni Seç, MediaMarkt Fırsatlarından Yararlan!

MediaMarkt'ın kampanyası, sadece 15 Ocak tarihine kadar geçerli olacak ve Türkiye genelindeki 97 mağazasında ile mediamarkt.com.tr üzerinde geçerli olacak. Öğrenciler, kampanya kapsamında sağlanan taksit imkanları ve ekstra hediye seçenekleriyle birlikte, kendi karne hediyelerini seçme şansına sahipler. Bu avantajları kaçırmamak ve sevdiklerine unutulmaz karne hediyeleri almak için, MediaMarkt'ın kampanyasını takip etmekte fayda var.

Editör: Haber Merkezi