Ether Fi Coin Yorumları Nelerdir? 2024 Ether Fi Coin Yorumları Nelerdir? 2024

Kılıçdaroğlu, konuşmasında stajyerler ve çırakların yaşadığı mağduriyetlerden bahsetti. Bu sorunların çözümüne yönelik yapacakları çalışmalardan bahseden Kılıçdaroğlu, gençlerin gelecekteki kariyerlerine olumlu katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

EĞİTİM SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİKLER

Kılıçdaroğlu, konuşmasında aynı zamanda ülkenin eğitim sistemiyle ilgili de değişiklikler yapacaklarının sözünü verdi. Özellikle, üniversite sınav sistemini eleştiren Kılıçdaroğlu, bu sistemin öğrencilerin geleceklerini belirlemede adil olmadığını savundu.

EKONOMİK SORUNLARA DEĞİNDİ

Mitingde Kılıçdaroğlu, ekonomik sorunlara da değindi. Özellikle gençlerin işsizlik sorunu yaşadığını ve bu sorunun ülkenin geleceği açısından büyük bir tehdit oluşturduğunu ifade etti. Bu konuda yapacakları çalışmalarla işsizlik oranlarının düşürülmesi hedefleniyor.

GÜÇLÜ BİR SOSYAL DEVLET İÇİN ÇALIŞMALAR

Kılıçdaroğlu, partisinin güçlü bir sosyal devlet anlayışıyla yola çıktığını ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceğini vurguladı. Gençlere yönelik istihdam politikaları ve eğitim sistemine yönelik değişikliklerin yanı sıra, sağlık, sosyal güvenlik ve diğer alanlarda da iyileştirmeler yapılacağına söz verdi.

GENÇLERE YÖNELİK PROJELER

Mitingde Kılıçdaroğlu, gençlere yönelik projelerini de açıkladı. Bunlar arasında, meslek eğitimi programları, girişimcilik destekleri ve gençlere özel spor etkinlikleri yer alıyor. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri ve gelecekte başarılı kariyerlere sahip olabilecekleri bir ortam yaratılması hedefleniyor.

YEREL SEÇİMLERE DEĞİNDİ

Kılıçdaroğlu, konuşmasında yerel seçimler de dahil olmak üzere siyasi durum ve gelecekle ilgili görüşlerini de dile getirdi. Partisinin yerel yönetimlerde gösterdiği performanstan dolayı övünen Kılıçdaroğlu, gelecekteki seçimlere hazır olduklarını ve bu seçimlerde de halkın desteğini alacaklarını belirtti.