KUL HAKKI YİYENE OY VERMEYİN

Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında, kul hakkı yiyenlere oy verilmemesi gerektiğini söyleyerek, alın teri dökenlerin haklarının verilmediğine dikkat çekti. Taşeron işçilere de selam gönderen Kılıçdaroğlu, herkesin kadro alacağına dair vaatte bulundu.

YİYE YİYE DOYMADILAR

Gençlere yönelik konuşmasında, torpili bitireceğini belirten Kılıçdaroğlu, siyasi arenada adaletin olmadığı yerde beşli çetelerin cirit atacağına değinerek, uyuşturucu mafyalarının da ülkeyi zehirlediğine işaret etti. Ayrıca yöneticilerin yiye yiye doymadığını ve halkın alın teri dökerek kazandığı paraları gasp ettiğine dikkat çekti.

YUKARIDAN ALACAĞIM, HALKA VERECEĞİM

Kılıçdaroğlu, 22 yıldır iktidarda olan AK Parti'yi eleştirerek, ülkede büyük zamlar yaşandığını belirtti. Yukarıdan aldıklarını halka vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, uyuşturucu baronlarını kurutacağını ve yurt dışına götürülen 418 milyar doları millete teslim edeceğini ifade etti.

Birecik Belediye Baskani Neden İstifa Etti? Birecik Belediye Baskani Neden İstifa Etti?

DEVLETTE LİYAKAT SAĞLANMASI LAZIM

Devlette liyakatin sağlanması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, kul hakkı yiyenlerin toplumun önüne geçip öncü olarak yürümelerinin yanıltıcı olduğunu vurguladı. Liyakatin işi ehline teslim etmek olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, bakan olmak için iyi hal kağıdı ve ilkokul diplomasının yeterli olduğunu, ancak şeflik yapmak için KPSS sınavını geçmek gerektiğini belirtti.

SINAN ATEŞ'İN GAFFAR OKKAN'IN KATİLLERİ YARGIYA TESLİM EDİLECEK

Sınırın namus olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Suriyeli kardeşlerin en geç 2 yıl içinde Suriye'ye uğurlanacağına dair söz verdi. Ayrıca Sinan Ateş'in ve Gaffar Okkan'ın katillerinin bulunarak yargıya teslim edileceğine dair vaatte bulundu.

GÜLTEKİN UYSAL'DAN AKP'E HÜDA-PAR TEPKİSİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da konuşmasında, AK Parti'nin HÜDA-PAR ile anlaşma yaptığını iddia ederek tepki gösterdi. Ayrıca ülkedeki adaletsizliklere de değinen Uysal, halkın her kesimine eşit davranacaklarının altını çizdi.