Oy oranlarına bakıldığında Recep Tayyip Erdoğan'a şu ana kadar yüzde 19.34 oy çıktığı görülüyor.

TUNCELİ'DE YÜKSEK KATILIM ORANI

Tunceli'de gerçekleştirilen seçimlere katılım oranı oldukça yüksek oldu. Yüzde 85.42 olan bu oran, ülkedeki genel seçimlerin üstünde bir oran olarak kaydedildi. Şehirde toplam 12 bin 601 kişi, oy kullanmak için sandık başına gitti. Geçerli oyların sayısı ise 12 bin 517 olarak belirlendi.

Whitney Wolfe Herd Kimdir? Bumble Hakkında Merak Edilenler 2024 Whitney Wolfe Herd Kimdir? Bumble Hakkında Merak Edilenler 2024

SANDIKLARIN AÇILMASIYLA BİRLİKTE OY SAYIMI BAŞLADI

Türkiye genelinde sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım işlemi başladı. Şu ana kadar sandıkların yüzde 17.76'sı açıldı ve sonuçlar adım adım açıklanmaya devam ediyor. Seçim sonuçları, milyonlarca vatandaşın merakla beklediği bir konu haline geldi.

DİĞER ADAYLARIN OY ORANLARI

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde diğer adayların da oy oranları belli oldu. Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan yüzde 3.92 oy alırken, adaylıktan çekilen Muharrem İnce'nin oy oranının yüzde 0.10 olduğu belirtildi. İstanbul'daki sonuçların da açıklanmasıyla birlikte, seçim sonuçları netleşecek ve Türkiye'nin yeni cumhurbaşkanı belli olacak.