Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi "Kirli Sepeti", 21 Ocak Pazar akşamı 16. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Son bölümde, Songül'ün pırlantaların yerini hatırlayana kadar süren zenginlik hayalleri, hafıza kaybının asıl sebebini öğrenmesiyle tamamen rafa kalkacak. Peki, yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Songül, Hayriye ve Medine, Yavuz'un tuzaklarından kurtulsalar da Songül'ün hafıza kaybının gerçek sebebi ortaya çıkacak. Bu gelişme, herkesin gündemini Songül'ü yaşatmak üzerine yoğunlaştıracak. Bir kapının kapandığı yerde, Yavuz'un atadığı yeni bir iş teklifi ise kadınlara umut ışığı olacak.

Yasak Aşk Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor! Yasak Aşk Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor!

Yavuz'un Teklifi: Yeni Bir Başlangıç mı, Yoksa Son mu?

Yavuz, Songül, Hayriye ve Medine'ye iş teklifinde bulunarak yeni bir başlangıç yapma fırsatı sunacak. Ancak Songül'ün, kendi hayatını riske atmadan önce Hayriye ve Medine'nin güvenliğini düşünüp düşünmeyeceği merak konusu olacak. Peki, kadınlar bu teklifi kabul edecek mi?

Kirli Sepeti'nde Yeni Dönem: Aşk, Sırlar Ve Hayatın İç İçe Geçen Hali

İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde geçen dizi, butik bir sitede çalışan hizmetlilerin ve iş verenlerin iç içe geçmiş hayatlarını konu alıyor. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü gibi usta oyuncuların yer aldığı Kirli Sepeti, aşkın, sırların ve yalanların iç içe geçtiği büyüleyici bir hikayeyi izleyiciyle buluşturuyor.

MedYapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Ece Erdek Koçoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı Kirli Sepeti, her bölümüyle izleyicilerini sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun gibi deneyimli isimler yer alırken, İstanbul'un çarpıcı atmosferindeki zenginlik ve fakirlik arasındaki uçurumu ekrana taşıyor.

Bu pazar akşamı ekranlara gelecek olan 16. yeni bölüm, Songül'ün yaşamındaki dönemeçle izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak. Kirli Sepeti, izleyicilerini sürükleyici hikayesi ve etkileyici performanslarıyla her hafta Fox TV ekranında buluşturmaya devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi