Gökdere Mahallesi'nde bulunan Ali Ferruh Yücel Caddesi, dün akşam saatlerinde yürekleri ağızlara getiren bir olaya sahne oldu. Kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobilin ticari taksiyle çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.

Kazanın şiddeti, her iki aracın da yol üzerinde savrulmasıyla gözler önüne serildi. Takside bulunan 4 yabancı uyruklu yolcu ve otomobildeki 2 kişi, yaşanan feci çarpışmanın etkisiyle çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine ivedilikle yönlendirilen sağlık ekipleri, profesyonel bir yaklaşımla yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları en yakın hastanelere sevk etti.

Bitlis Son Dakika Kaza Görüntüleri: 1 Ölü 2 Yaralı! Bitlis Son Dakika Kaza Görüntüleri: 1 Ölü 2 Yaralı!

Kaza sonrası bölgeye ulaşan polis ekipleri, caddede geniş güvenlik önlemleri alarak kazaya dair delilleri topladı. Polis, kaza yerinde yaptığı incelemelerin ardından olayın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı bir soruşturma başlattı.

Kazanın ardından bölge sakinleri ve görgü tanıkları, kırmızı ışık ihlalinin ne denli ciddi sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekerek, sürücülerin daha dikkatli olmaları konusunda çağrılarda bulundu. Yerel yetkililer ise trafik güvenliğini artırmak adına alınacak yeni önlemler üzerinde durduklarını belirttiler.