Burdur'da kız arkadaşının boşanma aşamasındaki kocasına yakalanan adam o esnada paniğe kapılıp gaza bastı. 3 otomobilin birbirine girdiği kaza sonrası taraflar soluğu karakolda aldı.

Olayda, evli bir kadının görev yaptığı paniğe kapılıp gaza basması sonucu üç aracın birbirine tutulduğu belirtildi. Saldırganın motivasyonu ise, eşini başkasıyla sinirlenmesi ve yanındaki adamın hedefine ulaşması olarak açıklandı.

İzmir’de Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı Başladı İzmir’de Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı Başladı

KAZANIN NEDENLERİ

Kaza, saldırganların önce önde park halinde bulunan bir araca arkadan çarpmasıyla başladı. Bu çarpışmanın direksiyon hâkimiyetini kaybeden saldırganları, daha sonra karşı yönlerden gelen araca çarparak durabildi. Kazanın nedeni, saldırganların panikle gaz pedalına basması ve hakimiyetini kaybetmesi olarak açıklandı.

KAZA SONRASI GELİŞMELER

Kazanın ardından soluğu karakolda aldı. Polis ekipleri olayla ilgili incelemeyi başlatırken, saldırganların harekete geçmesini ve kazaya sebebiyet yükü iddia ettiği kız arkadaşının boşanma deneyimlerinin kocasından şikayetçi olduğu belirtildi.

OLAY YERİNDEN KARELER

Olay yerinden fotoğraflara göre, kazada hasar görerek ön kısımlarının tamamen ezildiği ve ciddi bir maddi hasarın meydana geldiği görüldü.

Olay, evli bir kadınla alacağı kişinin panikle gaza basması sonucu üç aracın birbirine geçmesiyle sonuçlandı. Saldırganın motivasyonu, eşini başka merkezleriyle sinirlenmesi ve yanındaki adamın hedefini almasıydı. Kazada şans eseri can kaybı olmazken, araçlarda ciddi bir maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, saldırganların şikayetçi olduğu kız arkadaşının boşanma davaları hakkında da soruşturma açılması bekleniyor.