Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, D-100 kara yolu İstanbul istikametinde meydana gelen feci kazada, E.K.'nın kullandığı 35 ANZ 964 plakalı otomobil, Tavşancıl Mahallesi mevkisinde bariyere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Kaza sonucunda araçta bulunan 4 kişi ağır şekilde yaralandı.

Kaza yerinden geçen vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, hurdaya dönen araçtan yaralıları büyük bir titizlikle çıkardı. Yaralılardan T.G., E.K., Muhammed Kocabay ve Gürkan Bostan'a olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldılar.

Kocaeli'de Feci Kaza

Yaralılardan Muhammed Kocabay ve Gürkan Bostan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Muhammed Kocabay'ın Dilovası ilçesinde, Gürkan Bostan'ın ise Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde defnedileceği öğrenildi. Diğer yaralıların tedavisi ise hastanede devam ediyor.

Polis ekipleri, kaza mahallinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. İlk belirlemelere göre, aracın yüksek hızda seyrettiği ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarptığı tespit edildi. Kazanın kesin nedeni yapılacak detaylı teknik incelemeler sonucunda netlik kazanacak.

13 Yaşındaki Kız Asansör Boşluğuna Düşerek Hayatını Kaybetti 13 Yaşındaki Kız Asansör Boşluğuna Düşerek Hayatını Kaybetti

Editör: Şahsüver ÇITIR