Nevşehir'de, trafikte her saniyenin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatan korkunç bir kaza yaşandı. Kayseri-Nevşehir karayolu Bozca köyü yol ayrımında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği anın ardından kontrolden çıkan otomobil önce bir tıra, ardından başka bir araca çarptı.

Olayın Detayları

Kaza, Kayseri'den Nevşehir istikametine seyir halinde olan Makbule Elkatmış yönetimindeki 06 CVS 709 plakalı otomobilin takla atmasının ardından yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Elkatmış'ın kontrolünü kaybettiği otomobil, önce 68 BP 064 plakalı tıra ardından 38 ACR 433 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Olay Yerine Hızla İntikal Eden Ekipler

Yol üzerinde seyir halinde olan diğer sürücülerin durumu fark etmesiyle hemen olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ancak yapılan ilk müdahalede, otomobilden fırlayan sürücü Makbule Elkatmış’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yerinde büyük üzüntü ve şok yaşanırken, Elkatmış’ın yakınlarının sinir krizi geçirdiği gözlendi.

İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu? İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu?

Trafikte Uzun Kuyruklar Oluştu

Yaşanan bu elim kazanın ardından Kayseri-Nevşehir karayolu Nevşehir istikametine güvenlik gerekçesiyle geçici olarak trafiğe kapandı. Trafik ekipleri, yolun güvenli bir şekilde kullanımı için gerekli önlemleri alırken, olay yerinde inceleme başlatıldı.

Yetkililer, kazanın nedeninin belirlenmesi ve benzeri olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti. Trafikte seyir halinde olan sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğine vurgu yapıldı.