Konya'nın Ereğli ilçesi Adana-Konya Karayolu üzerindeki Acıpınar Mahallesi mevkiinde, buğday yüklü bir tırın sürücüsü, aracının kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, 01 DC 436 plakalı tırı kullanan Durmuş Çatan, direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir anda aracıyla şarampole yuvarlandı. Kaza, yerel saatle sabah erken saatlerde gerçekleşti. Olay yerine hızla ulaşan sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri, sürücünün araç içerisinde sıkışmış bedenini buldu. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu Çatan'ın bedeni, araçtan çıkarılarak gerekli incelemelerin yapılması için Ereğli Devlet Hastanesi morguna nakledildi.

Kazanın ardından bölgede geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Trafik ekipleri, kazanın nedenlerini ve olası ihmallere ilişkin detayları belirlemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve gerekli adli işlemlerin titizlikle yürütüldüğünü açıkladı.

Bu üzücü olayın ardından yerel yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaya ve özellikle yük taşıyan araçlar konusunda ekstra tedbir almaya çağırdı. Kazanın meydana geldiği bölgede trafik akışının normale döndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi! 2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi!

Topluluk olarak yaşanan bu talihsiz olay karşısında bir kez daha trafik güvenliği konusundaki farkındalığın artırılması ve benzer olayların önlenmesi için gerekli tüm önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı. Ereğli ve çevresindeki sürücüler, olası tehlikeler konusunda uyarıldı ve yollarda maksimum güvenlik önlemlerinin alınmasının önemi hatırlatıldı.