Malatya'da Acı Kaza: 11 Yaşındaki Çocuk Direksiyon Başında, 2 Ölü 2 Yaralı Malatya'da Acı Kaza: 11 Yaşındaki Çocuk Direksiyon Başında, 2 Ölü 2 Yaralı

Konya'da İki kız kardeş, Gül Bedel (26) ve Şerife Bedel (30), aynı gün içinde farklı yerlerde ölü bulundu. Her iki olayda da ilk bulgular, kız kardeşlerin yüksek dozda ilaç alarak hayatlarına son verdiklerini gösteriyor. İşte olaya dair detaylar:

Gül Bedel'in Beklenmedik Veda

Gül Bedel, ailesiyle yaşadığı evde sabah saatlerinde hareketsiz halde bulundu. Saat 06:30 sıralarında yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemede, Gül Bedel'in yüksek dozda ilaç içerek intihar ettiği tespit edildi. Gül'ün cansız bedeni, otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şerife Bedel'in Şok Edici Ölümü

Gül Bedel'in ölüm haberinin ardından geçen dört saatlik bir süre sonunda, ailenin bir diğer trajedisi daha ortaya çıktı. Şerife Bedel, aynı mahallede bulunan bir site bahçesinde yerde hareketsiz yatarken bulundu. Polis ekipleri, yaptıkları inceleme sonucunda Şerife'nin de hayatını kaybettiğini saptadı. Otopsi sonucunda, Şerife'nin de ablası gibi yüksek dozda ilaç alarak yaşamına son verdiği anlaşıldı. Şerife'nin cansız bedeni de kardeşi gibi aynı hastane morguna götürüldü.

İki kardeşin ard arda yaşanan ölümleri, aile bireyleri ve yakın çevreleri üzerinde derin bir üzüntü ve şok yarattı. Kız kardeşler, Yazır Mahalle Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve aile fertlerinin ifadelerine başvuruldu.

Editör: Şahsüver ÇITIR